Mihina ćerka
Svet

January 15, 2023 18:45

By

I dalje je tu: Viktorija Mihajlović se ne miri sa očevim odlaskom, jednom fotografijom rasplakala naciju FOTO

Mihina ćerka ne može da preboli očev odlazak

Sutra se navršava mesec dana od kada nas je napustio legendarni fudbalski as, Siniša Mihajlović. Tog 16. decembra ceo svet je na trenutak stao i sa nevericom primio vest da je Miha izgubio bitku sa leukemijom. Sahranjen je na krsnu slavu, svetog Nikolu, a porodica Mihajlović bila je i ostala dostojna u svom bolu.

Pročitajte: Nije imao simptome, sve je bilo uobičajeno – Kako je Siniši Mihajloviću otkrivena leukemija

Mihina ćerka

Foto: Instagram

Mihina ćerka, Viktorija, čini se najteže je podnela očevu smrt pa svakog dana sa svojim pratiocima na Instagramu podeli neku njihovu fotografiju uz emotivne opise. Ovog puta, Mihajlovićeva najstarija naslednica otkrila je svima šta je to odmah podseti na Sinišu. Ona je slikala omiljen Sinišin slatkiš, u pitanju je Medeno srce i napisala:

– Tvoj omiljeni – dodavši emotikon srca.

Pročitajte: Samo tebi sam smela dati ruku, volim te svim srcem – Reči Viktorije Mihajlović upućene ocu kida i najtvrđa srca

Mihina ćerka

Foto: Instagram

Mihina ćerka kao i ostala deca proslavljenog fudbalera od malena vole da dođu u Srbiju, a sada možemo da vidimo da se u njihovoj kući poštuju svi srpski običaji, jedu između ostalog srpski slatkiši u moru italijanskih koje mogu da priušte. Ova fotografija je oduševila srpsku naciju jer kako su se složili Viktorijini pratioci, ovo je samo sitnica po kojoj možemo da vidimo koliko je Siniša iako veoma uspešan bio zapravo skroman i jednostavan čovek.

AUTOR: SVET

FOTO: Instagram