Svet

April 28, 2023 14:30

By

Bez Mihe tužno prolaze dani, porodica se raspada: Ćerka Virdžinija se skinula, tata ne bi bio ponosan FOTO

Mihina ćerka Virdžinija šokirala fanove

Uskoro će se navršiti pola godine otkako nas je napustio Siniša Mihajlović. Nakon duge i teške vorbe s leukemijom nikad prežaljeni Miha preselio se u večna loviša i za sobom ostavio neizbrisiv trag u srcima mnogih.

Pročitajte Najbolji drug iz detinjstva mu je zapalio rodni dom, a Miha mu je oprostio – Ovde je živeo Siniša Mihajlović FOTO

Mihina ćerka Virdžinija

Foto: Guliver Getty Images

Njegova porodica, deca i supruga Arijana sa njim su bili do poslednjeg momenta u želji da, borili se i radili na tome da im Miha poživi što duže. Na kraju, ipak je ostao momenat neizrečene ljubavi koji su kao porodica sačuvali za neku drugu večnost…

Pročitajte Bolest je surova, terapije prejake – Siniša Mihajlović prvi put u javnosti, rasplakaćete se (foto)

Mihina ćerka Virdžinija

Instagram

Naravno da gubitak srodne duše, saputnika, roditelja ne može da izleči vreme ali čini se da vremenom samo prihvatiš. Tako su i Mihine naslednice krenule dalje, žive i bore se kako znaju i umeju.

Naslednica Virdžinija, majka male Violente posebno je omiljena u njihovoj porodici ali i na Instagramu i čini se da joj odlično ide i posle svega. Popularna je na mrežama, ima čak 200.000 pratilaca i često objavljuje trenutke s mužem i preslatkom devojčicom. Ipak, sve ovo i ne bi bilo toliko čudno da se prelepa Virdži nije skinula i pokazala telo i obline.

Pročitajt  Poslednje reči Siniše Mihajlovića naslutile su sve – Imam dva života, sanjam svoju sahranu

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Virginia Mihajlović (@virgimih)

Naravno, nije to čudno jer je to svakodnevica, čudno je što je to upravo Mihina ćerka. Pratioci i fanovi su bili pomalo oštri pa su govorili da joj to ne treba kao ni da se ispred njenog imena stavljaju svakakvi epiteti upravo zbog uspomene na preminulog oca koji je bio pošten i častan.

Pročitajte Samo tebi sam smela dati ruku, volim te svim srcem – Reči Viktorije Mihajlović upućene ocu kida i najtvrđa srca

Mihina ćerka Virdžinija

Instagram

Slika u kupaćem kostimu, čini se i nije toliko sporna ali je sama pomisao na video iz udobnosti njene sobe dovoljno uznemirio Mihine poštvaoce. 

Jedan od pratioca joj je čak i napisao “kontroliši se” u nameri da je opomeni da je ipak ovakvo snimanje degutantno.

Šta vi mislite?

AUTOR: SVET

FOTO: ATA images