Mihina unuka
Svet

21 Decembra, 2022 13:00

Fotografija Siniše sa unukom kida dušu: Mala Violente se neće sećati dekinog najtoplijeg zagrljaja FOTO

Mihina unuka u dekinom zagrljaju, prizor za suze i jecaje

U oktobru prošle godine kada se rodila preslatka Violente niko nije mogao da nasluti da unuka neće stići kroz godine da upozna svog deku. Bili su radosni a dom okupan ljubavlju i ništa nije ukazivalo na to da će jednog dana ova srećna porodica biti zavijena u crno.

Pročitajte: Mihin večni dom, sahrana baš na krsnu slavu – Siniša odlazi na počinak, ceo svet plače, pogledajte fotografije iz Rima FOTO

Sahrana Siniše Mihajlovića

Foto: ATA images

Nažalost, obistinilo se. Nako ogromne sreće i uživanja sa porodicom i prvom unukom, Miha se preselio u večna lovišta koja mu je ulepšala i poslednju godinu života.

Siniša je bio izuzetno emotivan čovek a plakao je kao malo dete kada mu je ćerka Virdžinija rekla da je u drugom stanju. Tada mu je predala jednu tajanstvenu kutiju, a čitav događaj je snimala i objavila to na Instagramu. U kutiji, koju je tada pokazala i svom dečku Alesandru Voljijaću, takođe fudbaleru, bilo je nekoliko stvarčica koje su otkrile da čeka bebu.

Pročitajte: Siniši Mihajloviću bilo je namenjeno drugo ime, današnji dan nosi neverovatnu simboliku

Ljubav Siniše i Arijane Mihajlović

Foto: Instagram

Popularni Miha nije mogao da sakrije emocije pa je i za domaće medije prokomentarisao:

– Dobro, kad budem šetao s njom, neko će da me pita da li je moje dete, a ja ću da odgovorim: Ne, to mi je unuka – rekao je Siniša svojevremeno za „Kurir“.

Ipak, tuga sada vlada njihovim domom a ono što je posle njegpve smrti svima ostalo u amanet jesu porodične fotografije na kojima Siniša ima onaj prepoznatljiv osmeh po kom će ga pamtiti sada već jednogodišnja devojčica.

Pročitajte: Siniša i Arijana želeli su da usvoje devojčicu iz Srbije – Imala je pet godina, crvenokosa, slatka, ali…

Sahranjen Siniša Mihajlović 

Foto: Instagram

Možda se Mihina unuka neće sećati dekinog toplog zagrljaja ali će zato će je zato fotografije podsećati na bezgraničnu ljubav koju joj je nesebično pružao…

Pogledajte u nastavku slike Mihe s unukom koje kidaju dušu…

Pročitajte: Sinišina ćerka s bebom u naručju nije izdržala – Potresne scene sa sahrane obilaze svet FOTO

Najveći srpski šampion fudbala, vrhunski golgeter i čovek, Siniša Mihajlović, sahranjenu je u Rimu u ponedeljak, veličanstveno i dostojanestveno. Od njega su se osim njegove porodice, oprostili ljudi iz celog sveta, kolege saborci i fudbaleri koji su ceo svoj vek poštovali lik i delo velikog Mihe.

Siniša Mihajlović ostaće upamćen kao fudbaler koji nikada nije prezao od igrača suprotničkog tima, da im se, ako treba, provuče i kroz noge i da gol u poslednjoj minuti. Kao neko ko je voleo život, najpre svoju porodicu, suprugu Arijanu koja je ostala uz njega tokom svih borbi i podarila mu petoro divne dece. Kao veliki humanitarac. Mnogi će ga pamtiti i kao neverovatnog lika istančanog karaktera,, nekoga ko je voleo da isteruje pravdu, ali i kao dobru i poštenu osobu od koje se mogla čuti samo pozotivna reč i istina.


Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: SVET

FOTO: Instagram