Svet

11 Septembra, 2020 16:00

Miki ISPLJUVAO Kiju! „Prodala je tatinu SAHRANU za 10.000 €!“

Jedan od najpopularnijih učesnika Zadruge Miki Đuričić ne bira reči u Beloj kući. Isprozivao je bivšu prijateljicu Kiju Kockar, a detalji koje je izneo mnoge su šokirali.

Ozbiljne optužbe!

„Sada ću da se obratim tim Kijinim fanovima. Ne pričate sa tatom, ne znam koliko godina, tata vam umre, vi u rijalitiju i prodate za 10.000 evra tatinu sahranu da ide na televiziji. Da li treba da pričam dalje o moralu te osobe i kakva je to osoba. Znači, ne pričaš sa tatom tolike godine, sve najgore rekla o njemu i na kraju snimiš sahranu. Iz rijalitija prate kamere za novac. Nemojte da mi vređate inteligenciju. Znam ja, zna i Mića. Ja lupam 10.000 do 15.000, nije džabe sigurno“, besneo je Miki u Zadruzi.

„Pristrasan si strašno. Ti si bio veliki prijatelj Kije Kockar, veći nego ja“, stao je Mića na Kijinu stranu.

„To da je prodala sahranu su laži od fanova i hejtera, veruj mi. To nije istina. Sahrana jeste snimana, ali nije Kija ta koja dozvoljava. Poenta snimanja i pojave kamermana na sahrani pokojnog Kijinog oca i Nadicinog bivšeg muža je to što su snimani Sloba i Kija, a ne sahrana i sprovod. Snimani su Kija i Sloba koji su izašli iz rijalitija u tom trenutku na sahranu“, umešao se Milan Milošević u ime produkcije.

„I da jeste dobila pare, znaš kada ćete reći“, nije odustajao Miki od svojih tvrdnji.

FOTO: RAJKO RISTIĆ/SVET