svet

June 17, 2019 17:38

By

MIKI SE NE SEĆA ZVERSKOG NASILJA NAD SUZANOM I NADEŽDOM?! Nepoznati DETALJI iz Mikijevog života će vas ZAPREPASTITI


Pre tačno pet dana, Miki Đuričić je diskvalifikovan iz Zadruge zbog nasilja nad ženama. Naime, Đuričić je u naletu besa prvi udario svoju devojku Suzanu Perović, a zatim je štakama udarao Nadeždu Biljić, koja se u nezgodnom momentu našla u dvorištu Bele kuće.

Osim što je odmah napustio velelepno imanje, Miki Đuričić je priveden u policiju, a kako su pisali mediji njemu preti i do pet godina zatvorske kazne.

S obzirom na to da je ovaj slučaj potresao celokupnu javnost, numerolog Gordana Goca Dragišić otkrila velike tajne pčelara iz Kupinova. Goca je analizirala njegov numerološki kod i otkrila zbog čega je Miki nasilnički postupio prema dvema ženama u koje je bio zaljubljen.

“Miki vuče neku karmu i neko prokletstvo sa majčine strane. Neko u porodici, sa majčine strane je već imao tendenciju da se ponaša ovako poput Mikija. On ima konstalaciju broja 7, a to je energija koja ruši i kida, a koja ne vidi šta radi. Ja sam sigurna da se Miki ne seća trenutka kada je Suzanu ošamario i kada je izudarao Nadeždu. On generalno u životu ne vidi žene na pravi način”, smatra numerološkinja, a piše Alo.

AUTOR: svet

FOTO: svet