Srđanu Koljeviću potrebna transplantacija jetre
Svet

March 13, 2022 16:15

By

Voleo je dve decenije starije dame, a onda šok preokret! Evo zbog čega je Milan Marić pao na čari Bjeline ćerke!?

Popularni glumac Milan Marić (31) iznenadio je sve neočekivanom romansom sa Bjelinom ćerkom Miom Bjelogrlić (25), koju je upoznao na snimanju filma „Toma“. Iako su odmah bljesnule su ljubavne iskre, to nisu smeli da pokažu pred ekipom, naročito pred tatom Bjelom koji  navodno ne odobrava da mu se deca zabavljaju sa poznatim „facama“.

Mia je navodno  bila oduševljena Milanovim markantnim izgledom, smislom za humor i moćnom transformacijom u boema Tomu Zdravkovića, ali se niko nije nadao da će Marić pasti na čari mlade producentkinje i politikološkinje, jer je oduvek preferirao starije žene.

On je nedavno okončao vezu sa uspešnom preduzetnicom Jelenom Pavlović koja je od njega bila starija 19 godina. Oni su se dve godine viđali u tajnosti, jer se lepa plavuša nije razvela od supruga – uglednog prestoničkog advokata. Gumac je pre nje uživao u ljubavi i sa dramskom umetnicom iz Hrvatske Ninom Violić, koja je bila18 godina starija.  aa obe partnerke je veoma brzo započeo zajednički život, ali su im se putevi razišli.

View this post on Instagram

A post shared by Milan Maric (@eugensmesni)

– Postoje i tipovi muškaraca koje poput magneta privlače starije žene, najčešće zbog materijalne sigurnosti, otvorenog uma, samopoštovanja, zrelosti, diskretnosti, iskustva u pružanju ljubavi, veštinama u krevetu. Iako ih je manje, oni se uvek lepe za takve dame,  jer su i sami zreliji od svoje generacije – objašnjava za sve stručnjak za bračne odnose S.M., i navodi primer veoma uspešnog braka kompozitora Veljka Kuzmančevića  sa kreatorkomVericom Rakočević, ali i bubnjara Radomira Rašu Novakovića koji je godinama  u zajednici sa pop zvezdom Gocom Tržan.

– Često citiram američku terapeutkinju Ketrin Eliot koja tvrdi da se „patološkim“smatra sve što nije u granicama normale. Njen stav o uspešnim vezama je da godine nisu bitne, nego je najvažnije da su partneri na istoj “frekvenciji” i da je prisutna hemija – dodaje stručnjak za Svet.

U slučaju Mie Bjelogrlić, dogodio se neočekivani preokret, osim što je lepa, ona je dovoljno obrazovana, potkovana i intelektualno nadmoćna, te je uspela da  privuče i očara poznatog glumca, a da li će  ova ljubav zaista opstati videćemo.

Mia Bjelogrlić

Facebook/printscreen

Pročitajte: “Naslednik Milija je predosetio da će dobiti SEKU”: Jelena Kostov za SVET iskreno govori o trudnoći i braku! (FOTO)

AUTOR: SVET