scandal

February 19, 2020 21:00

By

Milan Milošević kupio kuću – garderober, ogromna spavaća soba, dva kupatila… SCANDAL EKSKLUZIVNO OTKRIVA!

Milan Milošević uporedi gradi voditeljsku i pevačku karijeru, međutim, za SCANDAL! kaže da mu je posao voditelja na prvom mestu, a što se muzike tiče, to radi iz zadovoljstva.

– Moja voditeljska karijera je sve bolja jer to radim s mnogo ljubavi. Stalno se nadograđujem i pratim učesnike sa psihološke strane. Istražujem kako da budem sve bolji i bolji i kako da proniknem u zadrugare, a sudeći po rezultatima gledanosti, sve sam bolji i bolji.

Ponekad su zadrugari nemogući, pa nas podsećaš na strogog učitelja sa nemirnim učenicima. Da li je neophodno da budeš strog?

– Da bi se uspostavio normalan ritam emisije i da bi sve bilo kako treba da bude, ponekad moram da budem i strog. Kad god se malo našalim sa njima, sve ode u drugom smeru i ispadne komedija od emisije, a ja ne volim komediju, volim da bude što dramatičnije, maltene triler. (smeh)

NOVI STAR! Strašna tajna: Kako je Zorica napustila tek rođenog sina! Anu Korać juri turski KRIMOS za pare! Ova žena DAJE BUBREG Darku! ŠOK: Miljana se udaje, pobegla od kuće!

Sloba sa devojkom naleteo na Kiju! OČI U OČI!

Miljković UDARIO Draganu Mitar! Drži se za glavu od BOLOVA – dezorijentisana! (VIDEO)

Oni se ne bune kad im podvikneš? Da li imaš možda favorite među zadrugarima?

– Uopšte nemam favorite, sve ih podjednako posmatram. Naravno, ima onih koji su mi manje ili više simpatični, ali to zavisi i od toga koliko uopšte komuniciram sa njima. Postoje takmičari s kojima nisam razmenio ni deset rešenica od početka rijalitija, ali to opet zavisi od toga koliko su oni zastupljeni i koliko su interesantni gledaocima. Ima petneastak ljudi oko kojih se konstantno vrti neka priča, ali to ne znači da ni ostali nisu nekome zanimljivi – rekao je Milan Milošević za SCANDAL! pa dodao:

Bio si učesnik rijalitija, sada si voditelj. Šta misliš, da li je bolji recept za prolaz kada su u paru ili kada igraju kao solo igrači?

– Uvek sam za solo igrače. I kada sam bio učesnik, nije mi se dopadalo kada neko igra u paru. Tako se više trošiš, tačnije duplo! Moraš da braniš i svoje stavove, i stavove svog partnera. Večito se u tim situacijama vodi borba da li je ljubav prava ili nije, teško je boriti se u tim situacijama. Većina govori da su rijaliti ljubavi fejk, ali to ne mora da znači. Opet, ima i prednosti kada su u paru. Ubijaš vreme s jednom te istom osobom, deliš s njom sve, tako da sve ima svoje prednosti i mane.

Miljana je diskvalifikovana. Kako komentarišeš njene postupke, da li je preterala sa onim ponašanjem i da li je po tvom mišljenju njena rijaliti karijera završena?

– Uopšte ne bih da komentarišem, tamo se sve dešava s razlogom, ali moram da naglasim da postoji maksimalna tolerancija i sa moje strane, i od strane produkcije. Nikad se ne zna šta može sve da se desi. A da li je neko završio karijeru u rijalitiju ili nije, to se nikad ne zna. Ne bih da se mešam u to. Nije me čak dotaklo ni što je mene izvređala, postavio sam se profesionalno, kao da nisam ni čuo šta govori iako su mi svi slali poruke oko toga što mi je rekla. Ja znam ko sam, trudim se da maksimalno dobro radim svoj posao, a tu je produkcija i Veliki šef da reaguju kad god misle da treba da se reaguje i ako je neko ugrožen – rekao je Milan Milošević za SCANDAL!

Kupio si kuću? Kako se osećaš u novom prostoru?

– Ostvario sam svoj dugogodišnji san, imam sada prelepu kuću. Napokon imam sprat samo za sebe, svoj garderober, spavaću sobu, dva kupatila… Baš uživam, trudim se da provedem svo slobodno vreme kod kuće. Treba još malo da je sredim, mada je i sada divna. I mama je srećna, svi smo presrećni.

Šta je još Milan Milošević izjavio o Luni Đogani, Baki Prasetu i svojoj muzičkoj karijeri, pročitajte u najnovijem broju magazina SCANDAL! koji se prodaje na svim kioscima.

AUTOR: Scandal

FOTO: Scandal