svet

July 6, 2016 09:13

By

Milan Stanković ne pati za bivšom: Sa Radom nisam u kontaktu!

milan-stankovic1

Pevač Milan Stanković, koji je poslednjih meseci kao član žirija krasio takmičenje “Pinkove zvezdice“, kaže da menja imidž iz korena.

Iako se o njegovom ljubavnom životu malo zna, on tvrdi da je srećan i zadovoljan, dok je na odnos sa bivšom devojkom Radom Manojlović stavio tačku.

Bez obzira na to što se šuškalo da su se njih dvoje pomirili nakon njenog raskida sa Momirom Gajićem, kada su i uslikani zajedno, očigledno je novi Radin dečko prekinuo viđanje bivših ljubavnika. Iako su tada tvrdili da njihovo drugarstvo ni nakon veze nije prestalo te da ga ništa ne može ugroziti, Milan je sada promenio ploču.

Radmila i ja se ne čujemo. Nema razloga da mi nedostaje, uopšte mi ne nedostaje! Sviđa mi se kako je izvela pesmu koju sam joj napisao, ali Radmila dugo to razvlači i nikako da nešto uradi na vreme. Jedva je sada našla vremena da završi sve što treba“, kaže Milan, koji se naljutio kada smo ga pitali kako se njemu dopada novi dečko njegove bivše devojke.

Otkud znam da li je Haris pravi dečko za nju?! Zašto bih o tome razmišljao i pričao?! Ne treba to da me pitate. O tome ne treba ja da pričam”, besneo je Stanković, kome je Berković očigledno slaba tačka.

On nije želeo da objašnjava zašto sa Radom više nije u kontaktu i da li je tome kumovao njen novi dečko, a njegov kolega. Kako bi promenio temu, Milan se vratio priči o svojoj karijeri i najavio da više neće biti mali, plavi dečko iz kraja, već da iz korena menja imidž.

Sa novom muzikom menjam i imidž. Biću drugačiji, biće potpuna transformacija mog lika kada se pojavim. Menjam boju kose i frizuru, kao i oblačenje. Ukupan stajling će biti drugačiji, ali ne želim previše da otkrivam. Kada me vide u nekoj prodavnici, devojke kukaju što više nisam plav, a ja im kažem: “Ljudi, vreme ističe! Za nekoliko godina punim tri banke, neću da me celog života pamtite kao malog, plavog dečaka“. Sebi mogu da dozvolim da izgledam kako god i transformišem se u šta god, sve zavisi od muzike i onoga što radim u tom trenutku”, objašnjava pevač, koji zbog obaveza neće stići da ode na godišnji odmor.

“Nemam vremena za sebe, ceo jul mi je rezervisan. Ne stižem da odem u teretanu, a kamoli da se posvetim zdravom životu. Hraniću se po restoranima usput i spavati po nekoliko sati“, ističe Stanković za Alo.

rada_manojlovic_instagram

AUTOR: svet.rs

FOTO: hello/instagram, rada manojlovic