Milan Stanković na Svetoj Gori
Svet

December 15, 2022 17:17

By

Milan Stanković u manastiru potražio spas zbog zlih ljudi sa estrade: Evo šta su mu radili

Milan Stanković u manastiru potražio spas od svih muka

Milan Stanković poslednjih meseci izaziva pažnju jer je odlučio da se povuče i promeni život iz korena, a šuškalo se i da ima nameru da se zamonaši. O njegovoj promeni načina života, progovorila je i njegova prijateljica i koleginica Leontina Vukomanović.

Pročitajte: Milan Stanković u svađi sa starijim kolegom, evo šta je razlog

Instagram

– Čuli smo se u oktorbu. U kontaktu smo svakako. Moram priznati da to sve što se piše u medijima nije toliko tačno. Milan je na jednom putu čistote duše. Prošao je sve i svašta u radnoj mladosti kao što je to estrada. Bila su tu razna podmetanja, loši ljudi, zloba… Bilo mu je potrebno smirenje – rekla je Leonitina, potvrđujući da je Milan Stanković u manastiru potražio spas.

Pročitajte: Leontina konačno otkrila razloge zbog kojih je raskinula sa Željkom Joksimovićem, a progovorila i o prijateljstvu s njegovom suprugom 

Ata images

– Nisam shvatila da je monah iz našeg dopisivanja. On je dečko koji veruje u ljude i dobrotu. Želim mu da ostane takav i da ga ne ometamo – dodala je Vukomanovićeva

– Nismo o tome pričali, ali sve je moguće. Zašto da ne. Bio je u pregovorima i da bude član žirija “Pinkovih zvezdica”, ali to se nije dogodilo – zaključila je Leontina.

IZVOR: KURIR, BLIC

FOTO: ATA IMAGES, INSTAGRAM