Scandal

25 Decembra, 2020 19:00

Mile: Ceo život gradim VILU za tebe, a ti bi sad nešto DRUGO, e pa NEĆE moći!

Ćerka Mileta Kitića poželela je da se osamostali, te da se iseli iz velike porodične kuće i da kupi stan od 200 kvadrata, međutim, pevač za to neće ni da čuje! Kako SCANDAL! saznaje, Elena je nedavno rekla ocu i majci da je dovoljno samostalna i da je vreme da počne da živi sama, ali umesto ohrabrenja, naišla je na ozbiljne pridike.

Ceo život gradim vilu za tebe!

Mile uopšte nije za to da Elena živi sama. Nije da nema poverenja u nju, ona je devojka na mestu, ali kako je jedinica, nikako ne može da prihvati da nije sa njim i Martom u porodičnoj kući – objašnjava izvor za SCANDAL! i dodaje:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Elena Kitić (@elenakitic)

Rekao joj je: Ceo život gradim ovu kuću za tebe, ima ovde mesta za još desetoro, pa mi nije jasno šta ti je tesno. Imaš svoj sprat, ja ti ne smetam, a ni majka ti ne smeta, tako da neću više da čujem ni reč o selidbi – prepričava nam izvor i dodaje da je Marta objasnila Eleni da se malo strpi i da ne stresira oca. Ona se za sada smirila i odložila je selidbu, ali se žalila da ne može da prima društvo zbog korone, pa je to bio jedan od razloga što je pomislila da se seli i da napusti oca i majku.

 

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ/SCANDAL

FOTO: ŽARKO RADOVANČEV