Svet

February 22, 2022 22:00

By

Evo zbog čega je Mileta Kitića napustila žena? On joj sve oprostio i sad uživa u ovom raju!

Pevač Mile Kitić i njegova supruga, takođe pevačica, Marta Savić upoznali su se na jednom nastupu pre 30 godina, i tada se rodila neprikosnovena ljubav koja je rušila sve barikade.

PRINTSCREEN/INSTAGRAM

Međutim, mediji ovih dana spekulišu o razvodu pevača Mileta Kitića i njegove supruge Marte Savić. Estradni par živi sa ćerkom Elenom u vili od 550.000 evra u elitnom kraju u centru grada, a njihove komšije otkrivaju da ne veruju u priče o razvodu jer je Marta od početka pandemije u Dominikani.

-Sretala sam ih često ovde, međutim, sada ređe. Mile je pre neki dan prošao ovuda, ali Marte nema mesecima. Čitala sam u medijima da je otišla na neko putovanje. E ako se do sada nisu rastali, neće sigurno jedan pevačicin odmor da im pokvari planove. Vidi se da se vole i da su zaljubljeni -rekla je komšinica iz obližnje trgovinske radnje, koja je poželela da ostane anonimna.

MILE KITIĆ

IVAN VUČIĆEVIĆ

Pevačka folk legenda je neko ko je omiljen publici širom Srbije, ali i regiona. A za svoju suprugu često ima samo reči hvale, iako su ih mediji neretko razvode s obzirom na to da ne provode mnogo vremena u zajedničkim aktivnostima.

Pročitajte: Mile Kitić i Marta Savić otpočeli su zajednički život pre više od TRI DECENIJE, a evo kako su TADA IZGLEDALI!

U medijima se često spekuliše da Mile i njegova žena imaju otvoren brak

– Ako je potreban njoj, ako je potreban meni, što da ne. Ne pita ona mene za to. Ja radim šta hoću, ona radi šta hoće – rekao je Mile jednom prilikom.

Folker je nedavno kupio nekretninu od 200 kvadrata u Dominikanskoj Republici, a kako se navodi, dupleks se nalazi na samo 50 metara od obale mora. U luksuznoj nekretnini veoma često borave Marta sa njihovom ćerkom Elenom, a sada im se nakon dužeg vremena na egzotičnoj destinaciji pridružio i Mile.

Mile i Mart su pokazali u kakvom luksuzu se baškare, a njihove provokativne fotografije su privukle posebnu pažnju.

Pevački par pohvalio se na družtvenim mrežama kako uživa u lepom vremenu u Dominikanskoj Republici. A kako je nedaavno pevač napunio 70 godina, svi komentarišu koliko dobro izgleda, ali i njegovu promenu. On je zapravo pustio sedu bradu, te pozitivni komentari na njegov račun nisu izostali.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mile Kitic (@milekitic)

Takođe nisu izoastali ni komentari na račun njegove supruge koji su svi hvalili na društvenim mrežama. Inače, pevačica je nedavno pohvalila muža, pa otkrila da će joj se pridružiti u domu na Dominikani.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marta Savic (@marta_savic_official)

Pročitajte: GLAMUR I LUKSUZ USRED ŠUME! Zavirite u čarobni dom Elene Karić!

AUTOR: SVET

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ/PRINTSCREEN/INSTAGRAM