Supruga Mileta Kitića svet portal
napustila srbiju

June 25, 2022 21:00

By

Spakovala kofere i otišla: Marta uhvatila Mileta na delu, ovo su svi detalji

Mile Kitić prevario ženu – vest koja je poput bombe odjeknula u domaćim medijima

Preko tridest godina Mile Kitić je u braku sa koleginicom Martom Savić sa kojom ima i ćerku Elenu, a nije prošao mesec da se po tabloidima i na portalima ne govori o njegovoj prirodi zavodnika. Mile Kitić prevario Martu Savić redovna je vest žute štampe, ipak do sada se o toj strani pevača samo spekulisalo.

Mile Kitić prevario ženu?

U ekskluzivnom intervuu za Svet, Mile je je priznao da se jednom prilikom našao u nevolji kada ga je supruga u jednoj diskoteci zatekla sa ženskim gaćicama na glavi.

Pročitajte: Šta će reći Marta? Mile Kitić iznenadio javnost, pozavideli bi mu i mnogo mlađi muškarci (FOTO)

Mile Kitić prevario

Rajko Ristic

– To je živa istina, to nije tajna. Davno je to bilo u Bosni, ne znam da li je Elena i bila rođena. I sad neko društvo tamo u bekstejdžu, neka curica je iz tašne izvadila gaćice, pošto se malo popilo ja ih stavim na glavu radi zezanja i kažem da slikaju. I tada je Marta ušla i videla da je to zezanje – kaže Mile i priznaje da se ne plaši da će ga žena prevariti na Dominikani.

Pročitajte: Pričalo se da je Mile Kitić PREVARIO ženu sa njom! Počela je kao IGRAČICA, a sada je popularna PEVAČICA!

Mile Kitić prevario

Rajko Ristić

– Ako joj se vara, neka me prevari. Ako mi se vara, prevariću. Ali nema od toga ništa. Mi smo u tim godinama i toliko smo zajedno da stvarno nema potrebe. Ako treba ja ću sesti na avion i otići tamo, tako da nema potrebe za varanjem. Ja sam na Dominikani kupio penthaus na dva nivoa, Marta je često tamo. Nedavno mi se žena vratila, posle sedam, osam meseci – našalio se za sam kraj folker.

AUTOR: MILENA JEREMIĆ

FOTO: RAJKO RISTIĆ