Star

10 Novembra, 2020 23:00

Mili PRETI Ani i Snežani! „Objaviću SNIMAK JAVNO da vam se narod SMEJE!“

Osim što svojim komentarima nervira sve članove žirija, Aleksandar Milić Mili otišao je korak dalje, pa je javno zapretio Ani Bekuti i Snežani Đurišić jer nisu dale glas njegovom kandidatu, piše tabloid STAR.

Bosanac odbrusio Miliju: „Nisi svestan koliko ne znaš!“

Naime, Milijev takmičar dobio je samo dva glasa kada je pevao u duelu sa Bosančevim, zbog čega je odmah morao da napusti takmičenje.

To je toliko razbesnelo Milija da je pred svima uputio pretnje folk pevačicama:

Sram da vas bude sve u žiriju što niste glasali za ovog talentovanog dečka! Pogotovo tebe Bekuta i tebe Snežana koji ste narodnjaci i koji niste dali glas ovakvom pevaču. Biće snimak javno na jutjubu pa će svi moći da vide i čuju vašu sramotu! Sad ste preterale’ – vikao je Mili na pevačice, ali mu Snežana nije ostala dužna:

– Nemam čega da se stidim. Tvoj takmičar ni jednu, ni drugu pesmu nije otpevao kako treba i ja bih te zamolila da budeš kulturan i da ne komentarišeš više moje mišljenje.

S druge strane, Karleuša je ovog puta podržala Milija i rekla kako je on u pravu, te da su se kolege ogrešile o njegovog kandidata i pogrešile što su Bosančevom dale svih šest glasova.

– Ti Jelena ne čuješ dobro isto kao i Mili. A on kada bude bio svestan koliko ne zna možda će nešto uspeti da nauči o muzici i pevanju – bio je oštar Bosanac.

Kako stvari stoje, u žiriju je tek počelo da se kuva i do finala može svašta da se desi.

FOTO: RAJKO RISTIĆ/ GAJA