mili spasao anu nikolić
Scandal

November 2, 2021 21:00

By

Mili spasao Anu Nikolić! Jedini hteo da joj POMOGNE!

Kako SCANDAL! saznaje, Aleksandar Milić Mili zaslužan je što je Ana Nikolić danas uspešna! Drugim rečima, Mili je Anu spasao bede i teškog rada, a evo i kako!

Mili spasao Anu Nikolić!

Milija su neki prijatelji zamolili da uradi neku pesmu za Anu, on do tada nije ni znao za nju – započinje izvor Scandala! i dodaje:

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Ana Nikolić (@ananikolicofficial)

Samo zbog toga što su ga ti prijatelji molili, Mili je pristao i otišao da vidi i čuje kako Ana peva. Srećom, pristao je da rizikuje, prvi projekat platili su ti prijatelji i Ana je brzo postala zvezda, a pre toga pevala je za 50 evra i jedva sastavljala kraj s krajem. Doduše, ona je i time bila zadovoljna jer nije ni sanjala da će postati velila zvezda i da će za samo godinu dana imati preko 10 hitova – objasnio je izvor, a i sam Mili je govorio o tome:

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели MILIGRAM (@miligramofficial)

Sećam se da su me vodili na neki splav da je čujem kako peva, jadna… Bila je tada na samom početku i toliko mi je bilo drago da nakon samo godinu dana postaje bukvalno neko na koga tržište računa. Taj projekat mi je uspeo iz prve – ispričao je Mili i dodao:

Ja do tada nisam radio pevače od nule nikada, uvek sam bio posvećen određenom projektu kompletno. Ipak, to su mi bili jako dobri prijatelji, nisam mogao da ih odbijem. Jedan od tih prijatelja je obezbedio finansijska sredstva i sve što je trebalo. Onda sam pomislio: Ajde, što da ne?” – rekao je Mili i nastavio:

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Ana Nikolić (@ananikolicofficial)

Devojka je slatka, puna energije, a i nikad ništa nisam radio od nule. Da vidimo šta može od nule da se napravi, pomislio sam. Ja uzimam nju i pravim album Januar – devet pesama i devet hitova je bilo tada, jedan za drugim. Tako je sve počelo, a posle sam joj odradio i Devojku od čokolade – zaključio je Mili.

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ