Svet

December 20, 2021 13:32

By

Milica GREBALA Mensura po licu! Jedva se ODBRANIO! Evo zašto se non stop svađaju!

Milica Veselinović i Mensur Ajdarpašić sukobili porpilično brutalno, pošto je tokom svađe maloletna Milica skočila na mensura, a na snimku deluje kao da je krenula da izgrebe po licu. Menusr, je ragova i milicu odgurno na krevet.

Milica GREBALA Mensura po licu!

Svađa ovi zadrugara počele je nakon “Igre istine”, a Mensuru je najviše zasmetao rečnik kojim se maloletna Milica služi, i to što ostale devojke iz rijalitija često naziva pogrdnim imenima, i brutlano ih vređe. Milice se pridika nikako nije dopla, pa je i Mensura opasno izvređala.

Ne nazivaj devojke kur**ma i ne vređaj ih bez potrebe – drao se Mensur.

Šamare mi nećeš lupati ovde – rekao je Mensur.

Milica-Veselinovic

Bojan Vuković

Nemoj da se dereš na mene, je**m li ti porkelo – drala se Milica.

Je l’ te to tata tako naučio? Kakvo si ti smeće, tako si pokvarena, ne zaslužuješ da te odbranim ni jednom – rekao je Mensur.

Ti si me povredio, a ti si mi se zakleo da me nećeš povrediti. Idi gledaj poklon koji ste dobili – rekla je Milica kroz suze.

Nakon ove svađe Mensur je otvorio dušu i objasnio šta misli šta je glavni razlog njihoveih čestih svađa od koji se ori imanje u Šimanovcima.

Neka ljubomora, šta znam. Neke stvari u koje sam ja sumnjao, mislio sam da je zainteresovana za sve što nisam ja, da možda nju nešto muči… Pritiskao sam je i potencirao da nađemo taj problem, delovala mi je nedorečeno. Hteo sam da poboljšam sve, da rešimo neke stvari. Tada je delovalo da joj dosađujem, kao da sam joj preko glave. Zato smo se svađali, jer ona nije htela da komunicira. Osećao sam nepoštovanje sa njene strane, jer ume da bude drska i bezobrazna. Nerviralo me je dosta toga, te vulgarnosti i uvrede. Psovao sam i ja nju, nije da nisam, ali sam to radio kada sam van sebe i kad više ne znam šta da joj kažem. Možda se pogubila i ne zna šta će, možda se ne snalazi dobro pa misli da je svađa najbolje rešenje. U zadnjem periodu je problem ova devojka što je ušla. Navodno joj nešto govori njen osećaj, ona tu nešto vidi… – započeo je Mensur i dodao kako se oseća zbig čestih uvreda koje upujućuju jedno drugom:

Ne liči ni našta da se psujemo i vređamo, to nikuda ne vodi. Imam osećaj sada da kao da smo zamenili uloge, sada je ona kao ja što sam bio na početku. Jesam se najiskrenije malo ohladio, hoću da dam prostora, da vidimo da li može da se nešto promeni, da se nešto poboljša. Neću toliko da pratim gde je i šta radi. Otišlo je sve predaleko i pustio sam. Shvatio sam da ne mogu ja nikoga usmeravati i držati ga na lancu. Ja sam uvek neko ko sumnja, opravdano ili ne… Ne verujem ženama baš, težak sam kada je poverenje u pitanju. Ona kao da je shvatila šta može da izgubi, pa je malo promenila stav. Vreme će pokazati da li ćemo ostati u odnosu ili ne. Dosta je posvećenija, sada konstantno traži pažnju, sada se više ne budi neraspoložena… Ljuti se kada nisam tu, sada sve radi drugačije. Sada je ona kao ja ranije, kada nisam mogao da je ne zagrlim pre nego što zaspim. Možda je to strah da ne odem do nje, pa zapinje i pritiska – govorio je Ajdarpašić.

FOTO: RAJKO RISTIĆ