Ljubav Milice i Željka Mitrovića
Star

April 6, 2022 10:03

By

Milica Mitrović je danas Velika šefica, a nekada nije bilo tako: Evo kako su je zvali dok nije postala Željkova žena

Milica i Željko Mitrović, poznati estradni par već više od dve decenije žive u skladnom braku. Izuzetno su uspešni i već dugi niz godina ne padaju s vrha gledanosti. Trud, zalaganje i veliko iskustvo dovelo ih je do vrha popularnosti a njihovi  projekti poput ”Farma”, ”Dvor” i ”Zadruga” zabeležili su izvanredne rezultate.

Pročitajte: Milica Mitrović je danas Velika šefica, a nekada nije bilo tako: Evo kako su je zvali dok nije postala Željkova žena

Ali kako je sve izgledalo pre nego što je Milica upoznala Željka?

Širok auditorijum upoznat je s informacijom da je Milica Mitrović radila kao novinarka „Trećeg kanala“. Vodila je emisije „Da li sam te već… video?“ i „Folk top-lista“. Nakon što je njen suprug Željko Mitrović osnovao „Pink“ postala je direktorka pomenute televizije, a neko vreme kasnije glavna i odgovorna urednica „City recordsa“ čije smo hitovi svi obožavali.

PROČITAJTE: Milica i Željko Mitrović žive u luksuzu o kome svi sanjaju! Zavirite u njihov dom! (FOTO)

Pored zavidne poslovne karijere Milica je i majka dve ćerke Kristine i Andree koje je dobila u braku sa Željkom. Njihov dom oduvek je odisao harmonijom i slogom, ali sada je isplivala i informacija da supružnici nisu u potpunosti složni oko svega. Njihov muzički ukus skroz je različit pa iako je Željko svestrana ličnost od svog stava i ukusa ne odstupa. Baš kao ni njegova supruga Milica.

Milica Mitrović je danas Velika šefica, a nekada nije bilo tako

Milica Mitrović rešila je da pre nekog perioda otvori i Instagram i da sa svojim pratiocima i mnogim poznatim ličnostima podeli detalje iz svog privatnog života. Na slikama koje kači vidi se da i dalje izgleda sjajno i mladoliko. Veliku šeficu, kako je nazivaju zadrugari su kao mladu poznanici i prijatelji zvali ni manje ni više nego – Bambi. Iako je prva asocijacija na to trapavost, Milica je taj nadimak dobila zbog prelepih krupnih očiju.

Uz svog supruga, posvećena je i humanitarnom radu, kako zbog oprosta dugova nekih zadrugara koji ih ne ispoštuju pa napuste rijaliti, tako i zbog velikodušne pomoći deci iz „Centra za zaštitu odojčadi, dece i omladine“ iz Zvečanske, prenosi Espreso.

PROČITAJTE: Željko Mitrović gradi dvorac! Pogledajte kako izgleda velelepna građevina, nikad viđena na ovim prostorima!

AUTOR: STAR

FOTO: Instagram / Instagram Printscreen