Dačićeva snaja
Svet

30 Septembra, 2022 20:32

Ivica Dačić ima razlog za slavlje: Sin Luka i pevačica Milica Jokić mu saopštili najlepše vesti

Milica Jokić i Luka Dačić ne kriju koliko se vole

Sin Ivice Dačića, Luka već neko vreme je u emotivnoj vezi sa pevačicom Milicom Jokić. Iako se poznaju osam godina, romansa nije odmah počela, ali već dve godine ljubav cveta, a izgleda da je sada došlo vreme za sledeći korak.

Naime, Luka i Milica rešili su da otpočnu zajednički život, a zbog ove odluke Lukin otac je posebno srećan – kaže za Svet izvor blizak paru.

Pročitajte: Čuju se svadbena zvona, Milica Jokić otkrila detalje veze sa Lukom Dačićem 

Ata images

Ovu vest lepo su prihvatile i Lukina i Miličina porodica, a dok Milica gradi karijeru kao pevačica ima punu podršku kako od budućeg svekra, tako i od svog izabranika.

– I Luka je dosta talentovan za muziku i mnogo mi pomaže, njegova podrška mi je najbitnija – rekla je Milica, a potom je ispričala kako je osvojio sin Ivice Dačića.

Pročitajte: On joj je otvorio sva vrata – Pogledajte kakva čast je ukazana snajki Ivice Dačića (foto i video)

Instagram

– Kod njega mi se najviše dopala iskrenost i dobrota. On nikada nije odustao od mene, dosta smo slični i imamo ista interesovanja – prenosi Svet.

Da Milicu već smatraju članom porodice Dačići su pokazali pojavivši se zajedno sa Lukom i Milicom na venčanju Mihajla Šaulića proteklog vikenda, a kada će se kod njih začuti svadbena zvona ostaje da vidimo

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: SVET

FOTO: ATA IMAGES, INSTAGRAM