Star

4 Septembra, 2021 15:00

Milica Kemez DIZAJNIRA haljine da ne misli na tumor!

Nakon što je saznala da ima izraslinu na zidu materice Milica Kemez je odlučila da se posveti poslu i da ne razmišlja o bolesti. Naime, ona je nedavno pokrenula svoju modnu liniju koju je nazvala „Kemez Line” i trenutno pravi garderobu po narudžbini.

Milica Kemez DIZAJNIRA haljine

Tokom učešća u Zadruzi ona je otkrila da ima talenat za dizajniranje, pa je rešila da to iskoristi i unovči. Kako smo saznali, uskoro otvara i svoj atelje gde će biti izloženi modeli koje je ona lično pravila.

Milica se mnogo potresla od kada je saznala da ima taj miom, konstantno je bila fokusirana na to. Međutim, uz pomoć sestre Mirele se trgla i rešila da se maksimalno posveti poslu, dan i noć crta i bavi se dizajnom raznih modela, a i u potrazi je za lokalom koji će pretvoriti u atelje gde može da prodaje garderobu. Njoj se u međuvremenu javio i Bora koji je saznao za zdravstveni problem i pružio joj podršku, čak se ponudio da zajedno traže lokal kako ne bi mislila na bolest. Svi je ubeđuju da će sve biti u redu i da ne treba preterano da se sekira – kaže nam izvor blizak Kemezovoj.

Paparaco STARA uslikao je Milicu ispred jednog tržnog centra gde joj je društvo pravila čivava koju joj je poklonio Bora Santana. Nosila je dve kese sa svojim potpisom, a kako smo saznali, bila je u kupovini materijala jer za dve zadrugarke koje će se useliti u Belu kuću dizajnira haljine. Milica planira da njen brend postane upečatljiv, ali i da je što više javnih ličnosti promoviše.

AUTOR: SANJA ARSIĆ/STAR

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ/STAR