milica kemez se sveti
Star

14 Novembra, 2021 19:00

Milica Kemez se SVETI Filipu! „Car će PRESKOČITI ogradu kad ispričam sve što znam!”

Milica Kemez planira da uđe u Zadrugu i ove sezone! Ovog puta želi da se predstavi potpuno drugačije, a kako za Star otkriva, ne planira ni sa kim da se pozdravi osim sa Miljnom Kulić!

Milica Kemez se sveti Caru!

Nikome ne planiram da pružim ruku, izljubiću Miljanu i pozdraviti Lepog Miću, iz poštovanja, ako pristane da se sa mnom pozdravi. Ne planiram da dozvolim da me bilo ko više povredi ili da mi nešto kaže. Ojačala sam. Iskreno, mnogi su me iznenadili, negativno. Za Mensura sam mislila da je ozbiljnija zverka. Ne znam da li se zaljubio, mislim da nije. Milica mi je nejasna, stalno histeriše, pokušava na viku sve, to mi je iritantno – kaže Milica za Star koja planira da pruži podršku Dejanu Dragojeviću.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Dejan Dragojevic (@dejan_dragojevic_official_)

Dejan je jako inteligentan momak, ako je normalan, ostaće dosledan sebi i neće ulaziti u veze do kraja rijalitija. Ne planiram da ga savetujem, ali ću mu pružiti podršku. Sa Carem nemam stvarno šta da pričam, znate kako ljudi sve često znaju, a ćute. Da ne bi navlačili gnev i mržnju… Tamo niko skoro ne priča šta stvarno misli, jezivi su mi više koliko ćute, i to ću im reći. Ako odlučim da pričam, a sasvim slučajno sve dođe do mene, neće biti dobro, bolje bi bilo da ćutim. Znam mnogo toga, i ako uđem, nikada spremnija neću biti. Dosta su o meni iznosili gluposti, ja sve što imam da kažem i te kako je argumentovano – priča Milica i dodaje:

Dalila mi je jezivo bezobrazna. Ona je odlepila za Carem, ali njega ima to da prođe brzo, sad je u žiži, pa mu je interesantno. Iritantna mi je, isfolirana, nikad sa njom nisam mogla da funkcionišem. Ne može da se odluči da li je tužna ili opasna, svaki dan se nećka oko toga. Ma, devojka mi je grozna sa svojim postupcima, mnogo mi je žao Dejana, ali će on tek vremenom shvatiti da se spasao – završava Kemezova kojoj je cilj ulaska u rijaliti da promoviše svoj brend.

AUTOR: SANJA ARSIĆ

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ