Serija Igra Sudbine
Star

April 8, 2022 11:00

By

Dogodila se tragedija, Milica i Žarko neutešni: Smrt je odnela najvoljeniju osobu

Milica Milša i Žarko Jokanović neutešni zbog tragedije koja se nedavno dogodila 

Glumica Milica Milša koja je osvojila srca publike ulogom Ade Kanački u domaćoj seriji „Igra sudbine“ godinama je u skladnom braku sa scenaristom Žarkom Jokanovićem. Da su njih dvoje idealan par govori i činjenica da imaju jedan od najskladnijih brakova na našoj javnoj sceni i zbog toga su uzor i mnogim mlađim kolegama.

Međutim sklad i harmoniju na trenutak prekinula je tužna vest. Prema pisanju domaćih medija, rođeni brat Žarka Jokanovića iznenada je preminuo pre nekoliko dana. U njihovom domu sada vlada tuga i bol a glumica Milica Milša trenutno je najveća podrška Žarku.

Pročitajte: Milica Milša ovo nije OČEKIVALA od muža! Evo šta joj je priredio!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Milica Milša (@milicamilsaisakovic)

Milica Milša i Žarko Jokanović zajedno i u dobru i u zlu

Podsetimo, Milica Milša i Žarko Jokanović venčali su se pre više od dve decenije te iako nemaju zajedničko potomstvo, Žarko je u potpunosti prihvatio Miličinog sina Antonija kao svoje dete.

– Zaista smatram da su roditelji oni koji dete odgajaju, podižu, vaspitavaju, vole, tu su za njega… To mislim i za majke i za očeve. Biološki roditelji što se mene tiče ne znače ništa ako nisu pravi. Žarko i Antonije su pravi otac i sin, bolji od mnogih koji su biološki roditelji. Biologija za biologiju, ljubav za ljubav. Antonije je dobio pravog oca – rekla je Milica svojevremeno.

Pročitajte: Sada je svi znaju po ulozi Ade Kanački! Evo čime se Milica Milša bavile pre glume!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Milica Milša (@milicamilsaisakovic)

Jedno o drugom uvek govore s velikom ljubavlju, a tako je bilo i dok je Žarko bio u bolnici zbog koronavirusa. Milica je tada bila van sebe i sve što je želela bilo je da njen suprug ozdravi i ponovo padne u njen zagrljaj. Podsetimo se kako je tada govorila o Žarku:

– Bila sam zabrinuta. Žarko je moj univerzum. Meni je bilo strašno kada je on otišao u bolnicu, ma koliko god sam znala da je to najbolje za njega. Da je to prava stvar i da će moći da se leči, izleči. Svejedno, ja sam imala nemir. Baš mi je bilo teško svih tih 15 dana njegovog boravka u bolnici, ali je to bio spas za njega. S jedne strane sam bila srećna što je u bolnici, što ga lekari spasavaju, i gde je na pravom mestu sa pravom terapijom, utoliko mi je nedostajao u stanu. Bila sam nemoćna. Nisam mogla da ga vidim… Zaista, jedan težak period. Žarkov oporavak je mnogo teži nego moj. Korona je bukvalno ruski rulet. Šta izvučete. Nažalost, kod korone nema nikakvog pravila. Pravilo je da se čuvamo, nosimo maske. Dva dana pre nego što dobijemo koronu, čovek je zarazan i širi je, a to ne zna – izjavila je tada glumica.

AUTOR: STAR

FOTO: Gaja / Instagram