Svet

31 Avgusta, 2022 20:45

Mislila sam da će ovaj brak trajati zauvek… Milica Milša rasplakala javnost vestima o Žarku

Milica Milša i Žarko Jokanović proslavili godišnjicu braka

Poznata glumica Milica Milša godinama se bavi glumom, a proslavila se mnogim ulogama na filmu i u serijama. Pre tačno 23 godine odlučila je da postane supruga čuvenog reditelja Žarka Jokanovića i od tada je njen život postao ostvarenje sna. Na njihovu godišnjicu braka pre četiri dana, Milica i Žarko podelili su fotografije koje su ostale upamćene po, kako ona kaže, najpametnijoj i najboljoj odluci koju je donela kao mlada, a to je da postane Žarkova supruga.

Pročitajte: Šta će reći Žarko – Fotografija TRESE INTERNET – Milica Milša u strasnom zagrljaju prezgodnog i oženjenog kolege

Povodom godišnjice Žarko je, kao i uvek, bio emotivan pa je Milici uputio par ljubavnih reči:

– Danas je taj dan, 23 godine – jedan tren za večnost. Volim te beskrajno, Emčiću moj najdivniji – glasila je Žarkova poruka Milici koju voli kao i prvog dana.

Njihov brak traje više od dve decenije, a njih dvoje važe za jedan od najskladnijih parova na domaćoj glumačkoj sceni. Nikada ih nisu pratili skandali, a od prvog dana su ostali kao jedno. Zajednički posao ih je još više zbližio, a Milica se vratila na glumački pijedestal fantastičnom ulogom Ade Kanački u seriji „Igra sudbine“. Od mladih dana je važila za jednu od naših najlepših glumica, a ta lepota je nije napustila do danas.

Pročitajte. Milica Milša je najbogatija srpska glumica – Evo koliko je zaradila od Igre sudbine

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Žarko Jokanović (@zarjok)

Milica Milša i Žarko Jokanović proslavili godišnjicu braka – Ova ljubav trajaće zauvek, romatična priča koja uvek rasplače javnost

Žarko i Milica su se venčali krajem avgusta 1999. godine, a na ovaj korak odlučili su se pre nego što su se poljubili. Kada je upoznala scenaristu, Milica je znala da je on čovek za nju. Ako je na početku njihove romanse jednog trenutka pomislila da će ova ljubav trajati zauek, nije pogrešila. Njihov brak je, bez premca, jedan od najskladnijih…

– Mesec dana, koliko smo se družili, Žarko je bio pravi vitez. Osvajao me je na pamet, šarm, duhovitost, inteligenciju. U svakom trenutku se trudio da pokaže koliko me voli i koliko mu značim. Nije prošlo mnogo vremena, a ja sam uhvatila sebe kako razmišljam o njemu – pričala je Milica o svojo ljubavi svojevremeno za medije i dodala:

– Bilo mi je jasno da sam na dobrom putu da se zaljubim. Pristala sam da se udam za njega, a da se nismo ni poljubili – rekla je Milica koja iznova i iznova rasplače javnost njihovim neprolaznim dokazima ljubavi.

AUTOR: SVET

IZVOR: Glossy

FOTO: Insatgram Screenshot