Najbogatija srpska glumica
Svet

August 15, 2022 11:31

By

Milica Milša je najbogatija srpska glumica: Evo koliko je zaradila od Igre sudbine

Najbogatija srpska glumica je samo od jedne serije zaradila bogatstvo

Glumica Milica Milša je u poznatoj telenoveli “Igra sudbine” igra glavu ulogu, a na snimanju je provela čak 23 meseca. Iz tog razloga ne čudi činjenica da je od uloge Ade Kanački zaradila pravo bogatstvo.

Pročitajte: Noć na krovu grada – Milica Milša živi bajku u luksuznom penthausu vrednom miliona (foto)

Najbogatija srpska glumica

Milica Milša je od serije “Igra sudbine” zaradila neverovatnih 227.700 evra! Ona je zahvaljujući ulozi Ade Kanački postala najzaposlenija glumica u Srbiji u poslednje tri godine, koliko snima tu megapopularnu telenovelu.

– Milica Milša je potpisala ugovor po kome mesečno ima 22 radna dana sa po 12 sati snimanja. Dnevni honorari za poznate glumce u telenovelama iznose od 200 do 450 evra po danu snimanja. S obzirom na to što je Milica glavna glumica, dobila je i najveći honorar! Ona je u poslednje tri godine na setu provela čak 23 meseca, pa je ukupno zaradila 227.000 evra – priča za Informer izvor blizak produkciji ove serije i dodaje da će Milica imati još posla, pa će i više zaraditi:

Pročitajte: Milica Milša i Žarko Jokanović na skupom putovanju – Sav luksuz tropske destinacije, evo kako izgledaju u kupaćem (foto) 

Najbogatija srpska glumica

– Ona je do sada snimila 586 epizoda, ali tu nije kraj. Planirano je da bude više od 800 epizoda, po čemu će “Igra sudbine” postati najdugovečnija domaća serija. Milica i cela ekipa sada imaju dvomesečni odmor, a krajem avgusta počinju snimanje četvrte sezone ove megapopularne telenovele – dodaje izvor.

 

IZVOR: INFORMER/NPORTAL

FOTO: DRAGAN GAJIĆ, INSTAGRAM