Scandal

February 9, 2021 21:00

By

Milica Pavlović ISPROZIVALA pola estrade? Fanovi BESNI?

Nakon što je Milica Pavlović izjavila da je imala sreće što nije morala da peva sa 14 godina u kafani kao neke njene koleginice, izazvala je gnev pojedinih fanova upravo tih koleginica, pa su usledile salve negativnih komentara na portalima i Jutjubu!

Milica isprozivala pola estrade?

Kada su videli da Milica na neki način proziva pevačice koje su jako mlade počele da rade po kafanama i na svadbama, uvredili su se fanovi Katarine Grujić, Kaće Živković, Aleksandre Mladenović, Rade Manojlović, Andreane Čekić i drugih pevačica koje nikad nisu krile kako su započele karijeru – započinje izvor Scandala! i dodaje:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Katarina Grujić (@katarinagrujic.doll)

Te devojke su se borile kao lavovi kako znaju i umeju, radile su pošteno i pevale svadbe, krštenja, rođendane… Počele su sa 12 ili 13 godina, i ranije i nikad se toga nisu stidele, čak uvek to naglase kada daju intervjue. Posle su se pošteno borile u Zvezdama Granda kao uostalom i Milica i onda ne čudi što su se njihovi fanovi pobunili i napali Milicu. Mada, sigurno ni Milica nije mislila ništa loše, samo je istakla da je imala sreće. Doduše, imala je ona sukob sa Radom i Kaćom Grujić, ali ne verujem da je htela da čačka mečku, sve te svađe sada su iza njih. A još manje mislim da je htela da uzdigne sebe i pokaže se kao da je neka faca – završava naš izvor, a Milica je nedavno rekla da želi sve i odmah i da je strašno ako pevačica mora da uči zanat u kafani:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Milica Pavlovic (@senoritamilica)

Nisam iz kafane došla na ovu scenu, za ženu je to veliki plus. Za mene je strašno da devojka u kafani sa 14 godina uči zanat. Kada sam otišla da živim kod oca u Švajcarsku, znala dam da tamo nemam priliku da uspem, odlučila sam da se vratim za Beograd i upišem fakultet. Ja sam takva, želim sve, sada i odmah. Teško je bilo kao ženi uspeti, estrada je životinjski svet rekla je Milica.

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ