Scandal

2 Marta, 2021 21:00

Milica Pavlović očitala BUKVICU Žiki Jakšiću!

Gostujući u žiriju emisije „Nikad nije kasno” Milica Pavlović se naljutila na Žiku Jakšića, pa nije gubila vreme, već mu je na licu mesta stavila do znanja kako se s njom razgovara i na koji način može da se zeza na njen račun!

Mica se uvredila zbog Žikine šale, pa ga je sasekla u korenu

Naime, u emisiji su bile dve pevačice koje se takmiče, obe imaju oko 40 godina, a jedna od njih se našalila kako je njeno vreme po kafanama uglavnom počinjalo kada se veselje zagreje… Na to su sve tri konstatovale kako je na nastupima najlepše pred fajront kada se ekipa usija i ostanu samo oni iskonski boemi. Na to se ubacio Žika i, u želji da se našali, dobacio je: A zna se da je najlepše ono što dolazi posle fajronta, aludirajući, verovatno, na neke šeme između muškaraca i žena, ili pak nešto slično tome.

To se, međutim, Milici nikako nije dopalo, pa je kao iz topa odbrusila: To što se radi posle fajronta si rekao ti, ne ja, siktala je pevačica, pa je Žika odmah shvatio koliko je sati i nije mu bilo prijatno. Pokušao je nakon toga da se iskupi, ali Milica se držala distance.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Milica Pavlovic (@senoritamilica)

Ona inače i te kako vodi računa o svojoj reputaciji, pa ne čudi što je tako reagovala. Ne želi da njeno ime stavljaju u isti koš sa starletama, pijancima i pevačicama sumnjivog morala, a takvi se najčešće okupljaju nakon fajronta, pa je jasno što je Žiki stavila do znanja da s njom ne može čak ni da se šali na tu foru.


Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ/SCANDAL

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ/SCANDAL