Selo Milice Pavlović
Star

13 Aprila, 2022 12:18

Milica Pavlović opasnica: Evo šta se desilo kada se srela sa koleginicom koja ju je pljuvala

Milica Pavlović promovisala je novi album, a tom prilikom govorila je o zdravlju bake, priznala da je album “Posesivna bivša“ posvetila pokojnom dedi Vladimiru, pa otkrila da planira veliki solistički koncert u Areni.

Pevačica je priznala da joj je jedna koleginica podmetala nogu i pozivala na linč na nacionalnoj frekvenciji u trenucima kada joj je bilo najteže. Milica je ovom prilkom ispričala šta se desilo kada su se nakon žestokih prozivki srele.

milica pavlović

ATA IMAGES

Milica Pavlović zahvalna je ovom čoveku

Da li smatraš da si se dokazala za ovih 10 godina, ili da i dalje treba da se dokazuje?

Dokazala sam se na neki način. Dokazuješ se prvo među desetinama hiljada kandidata, a onda da vremenom skineš epitet jedne od. Nisam želela da budem jedna od, ja sam želela da budem Milica Pavlović. Zahvalna sam Nikoli Bokunu koji me odveo na audiciju, ali naravno da sam želela više. Čude se što sam album izdala za svoju produkcijsku kuću, pa naravno da je sledeći front da izdajem sama za sebe, posle toliko truda i rada. Borila sam se za to, učila stvarala 10 godina. A onda se boriš da te prihvate kolege u muzičkom svetu. Neće da te prihvate na početku, drže zidine. Stalno je bila borba, a posle se boriš sa tim “Ona samo igra“, pa budimo realni ima 500 njih koji samo igraju, ne bih toliko trajala da ne vredim – priča Milica.

MILICA PAVLOVIĆ

ATA IMAGES

Pročitajte: Saša Vidić ponovo proziva! JK, Milica Pavlović, žena poznatog pevača… Nikoga nije štedeo!

Mnogi su ti u početku podmetali nogu. Da li se sada neko od tih kolega javlja da ti čestita ili te pozdravi?

Da, da… Imala sam jednu situaciju, sa jednom koleginicom, nije toliko poznata… Ili možda jeste (smeh). Situacija upravo u ovom hotelu, veče je bilo, moj drug Zlatan je bio sa mnom. Volim ovde da dođem da pijem kafu… Dosta privatnih proslava sam ovde napravila i uživala. E ta koleginica je u trenutku kada mi je bilo najteže, na nacionalnoj frekvenciji pozivala ljude da me treba linčovati i da sam sramota za ovaj narod. Ja izlazim iz bašte, idem ka recepciji, ona stoji i bez blama, bez pardona ide ka meni. Kažem Zlatanu: “Ko ide ovo ka meni, ko neka baba?“, i on kaže ta i ta. I žena se mrtva ladna javlja! Pokrij se ušima! Je l’ si me pljuvala, je l’ si me vređala? A ona ide ka meni i kaže “Ja samo da ti se javim…“, samo sam joj rekla “Bolje da mi ne prilaziš!“, sreća pa joj nisam izgovorila svašta. Ženo, nisi u pravu, pritom pričaš nešto, stala si jer si željna 5 minuta na nacionalnoj frekvenciji, a taj novinar koristi tebe jer si budala. Odlično, ostani tamo i idi slikaj se. Pritom, ta ista osoba je meni stalno dolazila u Beogradu na nastupe i slike na Instagramu uglavnom ima sa mnom. Ima sreće što sam tako reagovala, mom prijatelju je bilo jako neprijatno, a ne po naški da joj kažem pet-šest… Ljudi nemaju blama i granice, to je šoubiz, to je estrada. Vojaž, Ana Bekuta, Cobi, toliko novih lica divnih koji će prići i biti otvoreni – zakčljučila je Milica Pavlović.