Svet

July 17, 2021 21:00

By

Milica Pavlović u OPASNOSTI! Treba joj ZAŠTITA!

Serija “Pevačica” emitovaće se na televiziji od septembra, a na promociji projekta pojavila se i glavna glumica Milica Pavlović.

Milica Pavlović u opasnosti zbog uloge?

Ona tumači lik brutalno ubijene pevačice, a kako se priča, scenario je inspirisan nerešenim zločinom nad Jelenom Marjanović. Od kad je Milica uplovila u glumačke vode, gde se kako njene kolege rado ističu, odlično snašla, mnogi vidovnjaci i astrolozi upozoravaju Milicu da na ovu ulogu nije trebalo da pristane.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Milica Pavlovic (@senoritamilica)

Nikako nije dobro na ovaj način poistovećivati se sa mrtvima, naročito sa tako zverski ubijenom ženom. Na taj način Milica može na sebe da navuče lošu energiju. Naročito ako se baš uživi u lik. Gledaocima sve to deluje bezazleno, ali nije. Ulaženje u lik, preživljavanje tih situacija čak i na setu, kad svi znaju da je to gluma, stvara konekciju sa vibracijom zločina i smrti i to može da donese nevolju i u lični život. Milica može da ne veruje u sve to i da se smeje na naša upozorenja, ali bolje bi bilo da nas je poslušala – kaže za Svet vidovnjakinja Zorka.

AUTOR: SVET

FOTO: RAJKO RISTIĆ