Ljubavni život Rade Manojlovic
Svet

December 6, 2022 19:34

By

Milica Pavlović ljubi petnaest godina starijeg, oženjenog glumca: Sve pršti od strasti VIDEO

Milica Pavlović u zagraljuju glumca

Milica Pavlović i Miloš Timotijević vrlo brzo su postali omiljeni ljubavni par iz domaćih serija. Njih dvoje su zajedno radili na ostvarenju “Pevačica” i narod se brzo privikao na to da su “njih dvoje zajedno”.

Pročitajte: U stilu Paris Hilton – Milica Pavlović potrošila bogatstvo na ovaj stajling i ogrlicu VIDEO 

Ata images

Mnogo se pisalo o tome kako je Milica reagovala na nešto slobodnije scene sa Timotijevićem, a da je glumica uživala u ovom projektu pokazala je još jednom kada je objavila video na kojem razmenjuje nežnosti sa glumcem.

– Kakva je to energija kad se Miloš Timotijević i ja spojimo na setu. Gledam ovaj klip kroz prste, koliko se postidim – napisala je Milica.

Iako je, naravno, sve to gluma Milica Pavlović je jednom prilikom izjavila da ju je Timotijević poljubio na prevaru, a glumac je onda detaljno objasnio kako se ta scena dogodila.

Milica Pavlović u zagraljuju glumca izgleda veoma zanosno, a za ovaj klip su pobrali brojne komplimente.

Pročitajte: Nakon velike estetske promene, Milica Pavlović bez stida otkriva tajnu njene fatalne privlačnosti 

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Milica Pavlovic (@senoritamilica)

– To da sam Milicu poljubio na prevaru njena je interpretacija događaja. Ne krivim je zbog toga jer je iz njene perspektive to verovatno delovalo tako. Ja nju nisam prevario! Milica ne razume kako funkcioniše glumački posao i ne shvata da treba da se desi i ono što ne piše u scenariju. Kada je reditelj rekao: “E ovde bi možda trebalo da se poljubite”, nju je uhvatila mala panika. Probali smo, ali ona prosto nije mogla da pređe preko toga. Nisam ni krenuo da je poljubim, a kada bi dolazio taj trenutak, ona bi blokirala – rekao je Miloš pa nastavio:

Pročitajte: Krio suprugu 13 godina a sada se razveo – Timotijević oženio mnogo mlađu nakon samo 40 dana, isplivale slike sa venčanja FOTO 

Prosto, nije profesionalac i ja je razumem. Otišao sam u režiju i rekao im: “Zaboravite sve, sad idite tamo i recite joj da neće biti poljupca”. Pitali su me: “Pa šta ćeš da uradiš?”. “Samo joj recite tako”, odgovorio sam im. Kada su joj to rekli, ona se opustila, krenuli smo da snimamo scenu i ja sam je samo poljubio. I to je bilo to. To jeste trik, ali nije prevara. Posle toga je vrištala, bilo joj je užasno neprijatno. Imali smo dva, tri poljupca i ona je posle svakog vrištala koliko joj je bilo neprijatno – rekao je Timotijević ranije.

IZVOR: KURIR, BLIC

FOTO: ATA IMAGES, INSTAGRAM