Uspeh Milice Pavlović
Star

July 9, 2021 11:35

By

Milica Pavlović voli ŽENE? Pevačica otkrila pravu ISTINU!

Od kako se pojavila na muzičkoj sceni gradom kolaju priče da Milica Pavlović voli žene. Iako nikada nije potvrdila niti demantovala ove priče, pevačici je izgleda dosta svega, pa je odlučila da otkrije pravu istinu o svom opredeljenju.

Milica Pavlović stavila tačku na nagađanja!

Naime, Milicu mediji godinama spajaju sa raznim muškarcima, ali i ženama, što je ujedno i najveći razlog zbog koga je pevačica donela odluku da konačno stavi tačku na spekulacije u vezi sa svojom seksualnom orijentacijom.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Milica Pavlovic (@senoritamilica)

Ne bih imala problem da priznam da volim žene, da je to stvarno tako. Ljubav je nešto najlepše na svetu. Bitno je da volite. Loše je biti emotivno hendikepiran i ograničen, teško je kada neko ne ume da voli. Ljubav je tu da se širi u svakom obliku – rekla je ona za Informer i dodala:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Milica Pavlovic (@senoritamilica)

Otkad sam stupila na scenu, mediji me spajaju sa mnogim muškarcima i devojkama. Mnogi su pokušavali da me isprovociraju i onda su govorili i pisali da sam u vezi sa tom i tom devojkom… Mogla sam da nađem nekog muškarca i da ga predstavim kao momka i da time demantujem glasine. Izabrala sam da ćutim i da ne reagujem na stvari koje su me pogađale, već da rad i karijera govore za mene – zaključila je Pavlovićeva.

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ