Svet

19 Avgusta, 2021 22:00

Milica saznala! Borina švalerka TRUDNA?!

Milica Kemez nema mira otkako je čula da je Bora Santana drugoj devojci napravio dete! Iako njih dvoje nisu zajedno, ona i dalje ima emocije.

Milica saznala istinu!

Svesna je Milica da sa Borom nikada neće imati normalnu vezu. Mnogo toga se izdešavalo, i svađa, problema, pa navodna afera sa njenom sestrom, ali bez obzira na sve, i dalje ima jake emocije prema njemu. Pre neki dan je dobila informaciju da je ta neka cura sa kojom je imao aferu zatrudnela. Iako je njoj ranije predstavljeno da je to bila usputna stanica, sada je čula da je trudna i da hoće da rodi dete. Ajde da joj je jedna osoba to rekla pa i da odbaci kao da je trač u pitanju, međutim, sa više strana joj je stigla ista informacija – kaže Miličina drugarica za Svet i dodaje:

Baš ju je sve to potreslo, pošto je ona maštala da će jednog dana sa Borom da zasnuje porodicu i bude srećna. Njega ne može direktno da pita jer su sad u toj nekoj fazi kad ne pričaju. Pomešana su joj osećanja, i besna je na njega i razočarana, ljuta. Umesto da se raduje što je konačno dobila krov nad glavom, ona je utučena zbog ove priče – tvrdi drugarica Kemezove.

AUTOR: IVAN GAJIĆ

FOTO: RAJKO RISTIĆ