Scandal

23 Maja, 2021 14:35

Milica Todorović objavila NOVU PESMU, svi se pitaju kome je POSVETILA ove reči?

„Proći ćeš me ti, sebi govorim…“ su reči nove pesme Milice Todorović koje teraju na suze, ali mame i na oduševljenje. A mnogi se već pitaju kome su ove reči posvećene.

Mica prodrmala estradu!

Todorovićeva je definitivno odlučila da velikim hitom započne letnju sezonu, i pesma „Proći ćeš me ti“, ne samo da je već „pokupila“ ogroman broj pregleda na „YouTube-u“ već je zavladala i društvenim mrežama. 

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Milica Todorovic (@milicatodorovicofficial)

Odlučila sam se da objavim baladu jer mi se ova pesma baš dopala i to na prvo slušanje. Iako je vreme za brze pesme, želela sam da ovo bude pesma za moju dušu. Jednostavan spot, jake reči i emocija, tako bih opisala ovaj projekat.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Milica Todorovic (@milicatodorovicofficial)

Ono što dodatno privlači pažnju jeste i Milicin plesni performans, savremeni balet, u spotu u kom je pokazala veliki talenat za igru, ali i podsetila sve na to koliko je dobra glumica. Plesni pokreti i sjajna gluma očarali su pevačicinu armiju fanova koji su oduševljeni jer se ona potpuno sama pojavljuje u spotu. 

Mnogi nisu propustili ni da pohvale Milicin savršen izgled i njenu liniju koju je dovela do savršenstva, pa se mnogi pitaju ko je zaslužan za to i da li je možda reč o novoj ljubavi. 

U nastavku možete poslušati pesmu:

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ