Uspeh Milice Pavlović
Star

May 30, 2021 12:00

By

Milica u problemu zbog NOVOG DEČKA! „Priznaj da smo zajedno, dosta smo se KRILI!”

Pre tačno godinu dana STAR je prvi obelodanio vezu Milice Pavlović i Nikolasa Saveljića, sina fudbalera Niša Saveljića. Međutim, njih dvoje su ubrzo posle toga raskinuli, ali su se pre dva meseca opet pomirili!

Milica i Nikolas obnovili vezu!

Kako saznajemo, mladom vaterpolisti smeta što pevačica vezu krije kao da ga se stidi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nicolas Saveljić (@saveljaaa)

Nikolas je baš zaljubljen u Milicu, čini se da ga je potpuno očarala, imaju ista interesovanja, jako se lepo slažu, ma sve funkcioniše kako treba. Jedino ga guši to što Milica krije da su zajedno. Kada ode kod njega u Crnu Goru, tu su uvek drugarice koje sa njima idu na piće, ručak, šetaju se sa njima, samo da ih niko ne bi video nasamo. Isto je i kada on dođe zbog nje u Beograd i to mu baš smeta. Zaljubljen je, želi da uživaju u vezi, da je drži za ruku, da je zagrli, da sa njom nasamo ode na ručak, a ne uvek neka ekipa oko njih. Skrenuo je Milici pažnju na to, ali ga ona uopšte ozbiljno nije shvatila – priča za Star izvor blizak vaterpolisti i dodaje:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Milica Pavlovic (@senoritamilica)

Ona je njemu na početku veze objasnila da ne želi da se za njih sazna, jer ne voli da se u medijima priča i piše o njenom privatnom životu, ali i da će ga predstaviti javno ako njihova veza postane ozbiljna. On pak smatra da je u ozbiljnoj vezi sa njom i da se vole, pa samim tim više nema razloga da se kriju.  Bojim se da ako ovako nastavi, može da ga izgubi, i to sa razlogom. Ljubav je lepa stvar, nema potrebe da kriju da se vole. Milica je upoznala i njegove roditelje koji su oduševljeni njome, a i on je očarao njenu baku, pa više nema ni potrebe da se kriju – zaključio je naš izvor.

AUTOR: SANJA ARSIĆ

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ