Milica Kemez
Scandal

24 Jula, 2021 18:00

Milici Kemez se sprema osveta zbog žene koja je zlostavljala!

Milici Kemez se sprema osveta!

Milici Kemez se sprema osveta zbog žene koja je zlostavljala! Kako SCANDAL! saznaje, dalji rođaci hraniteljke Milice Kemez strašno su potreseni od kada su čuli njenu ispovest o zlostavljanju koje je pretrpela od strane žene kod koje je živela u hraniteljskoj porodici! Kako nam prenosi izvor, spremni su čak i da se osvete Milici i da joj debelo naplate za sve što je javno ispričala i tako bacila ljagu na njihovu rođaku.

PRAVA ISTINA O ZLOSTAVLJANJU

Milica Kemez

Naša rođaka je emotivno unakažena, Milica nije smela javno da priča o njoj. Mi ćemo joj se osvetiti. Pa nju je naša rođaka izvela na pravi put, a ona joj ovako vraća – objasnio je dalji rođak Miličine hraniteljke, a naš izvor blizak Milici kaže.

Pročitajte: Milica Kemez dobila MONTAŽNU KUĆU! Pogledajte kako izgleda! (FOTO)

Milica Kemez

Milici Kemez se sprema osveta

Milici je sad malo laknulo jer je otvorila dušu, ali ostaju ožiljci na srcu i duši, a da ne govorim o povredama glave i ožiljcima koje ima i s kojima mora da živi. Postoji mogućnost da ona ode kod hirurga da se ti ožiljci saniraju, ali bi morala da se ošiša na ćelavo i da je onda estetski hirurg operiše, tako može da sredi te ožiljke koji su joj pored emotivnog sloma rak-rana – završava naš izvor.

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ/SCANDAL

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ