Svet

13 Januara, 2022 08:00

Milici Pavlović dečko iz publike snimao međunožje, ona mu razbila telefon! (VIDEO)

Sa Milicom Pavlović nema šale.

Milici Pavlović dečko iz publike snimao međunožje, ona mu razbila telefon!

U to se uverio i navalentni i očigledno pijani dečko na njenom nastupu, koji je, dok je pevačica pevala, pokušao da snimi njeno međunožje. Iako ga je Pavlovićeva upozoravala da to ne čini, on je nastavio da snima. Međutim, ubrzo se pokajao, jer mu je pevačica na veoma lep način uzela telefon, a potom ga bacila, i verovatno razbila.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Milica Pavlovic (@senoritamilica)

Upozorila sam ga jednom! Upozorila sam ga po drugi put. Treći put sam reagovala! To što sam žensko u haljini i nalazim se na sceni, ne znači da ne zaslužujem osnovno poštovanje. Zgrožena sam i razočarana kako neki muškarci tretiraju žene, kao i da bez blama i uprkos upozorenjima misle da je potpuno normalna pojava da “pokušaju da im se zavuku pod suknju” i da bi mi verovatno trebalo da budemo srećne i da se osećamo poželjno zbog tog gesta. Ne smem da zamislim kroz šta sve devojke prolaze u izlascima i kako ih tretiraju ovakvi “muškarci”. Jer, ovo je jedan vid seksualnog zlostavljanja na koje niko nema baš nikakvo pravo… I da, ponovo bih bez razmišljanja uradila isto. Ponovo bih bez razmišljanja uzela mobilni telefon i bacila ga u nameri da zaštitim sebe i svoje dostojanstvo, i pokažem takvim “muškarcima” da je to što rade sramno, nedopustivo i zaslužuje svaku osudu! Ako to uopšte mogu da razumeju i shvate!
Devojke, glavu gore, suprotstavite se ovakvim muškarcima i pokažite gde im je mesto! To što smo nežniji pol ne znači da smo osuđene da trpimo i tolerišemo ovakvo ponašanje – napisala je pevačica uz snimak na kojem se vidi kako razbija telefon dečku koji je zaslužio mnogo veću kaznu od ove koju je dobio od Milice.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Milica Pavlovic (@senoritamilica)

FOTO: ATA IMAGES, INSTAGRAM