Slika iz detinjstva Milice Pavlović svet novine svet portal svet novine svet portal
Svet

May 12, 2024 18:15

By

Milica Pavlović na mukama, koleginica je uvukla u problem: Sledi tužba sudu i milionska odšteta

Milici Pavlović ukradena pesma, ovo su detalji

Milica Pavlović se pre dve godine našla u centru skandala sa Anom Nikolić zbog pesme “Provereno”, kada su se sukobile oko autorskih prava, a gotovo identična situacija se sada ponovila.

Milici Pavlović ukradena pesma svet novine svet portal

ATA images

Milici Pavlović ukradena pesma – Skandal zbog autorskih prava

Naime, poznata pevačica se sada nalazi u središtu skandala oko autorskih prava. Mediji prenose da je Milici Pavlović ukradena pesma “Tačno tako”, koju je bez dozvole autora i izvođača, snimila je grčka pevačica, Ivi Adamu.

Adamu je objavila pesmu pod imenom “Eipes”, a kao autora navela Mihalisa Kuinelisa, uprkos tome što je kompozitor originalne verzije čuveni Fivos Tasapoulos, sa kojim Pavlovićeva godinama unazad uspešno sarađuje.

Pročitajte Đini Džinović u porodičnoj kući ukazana lekarska pomoć – Haris ne želi da paniči, čeka rezultate

Kako dalje prenose mediji, Fivos uveliko razmišlja da potraži pravdu na sudu i protiv Ivi podnese višemilionsku tužbu, za šta mu je neophodna dozvola naše pevačice.

Milici Pavlović ukradena pesma svet novine svet portal

N. Rosić

“Fivos je sve ozbiljniji u nameri da tuži Ivi Adamu zbog očigledne krađe pesme i traži ogromnu odštetu, ali mu je za to prethodno potrebna i dozvola Milice Pavlović. Grk se nedavno javio Pavlovićevoj s namerom da se dogovore i kako bi video šta ona misli na ovu temu, ali Milica je još uvek neodlučna. Užasno je što je Ivi toliko očigledno “maznula” pesmu, pogotovo refren, a jedino je kraj nespretno izmenjen”, rekao je izvor.

Pročitajte Milica Pavlović i dalje neutešna – Objavila sliku koja kida dušu, a samo će retki razumeti (foto)

Takođe, mediji dodaju i da je ona posle skandala sa Anom Nikolić promenila način poslovanja, te kroz ugovore zahteva da se maksimalno osigura od ovakvih neprijatnosti.

Milici Pavlović ukradena pesma svet novine svet portal

Ata images

“Milica od skandala sa jednim kolegom, ali i zbrke oko pesme “Provereno”, sa svim kompozitorima od kojih kupuje numere potpisuje ugovor da autori prvih pet godina nemaju apsolutno nikakava prava oko toga kome će da ustupe pesmu, već su u obavezi da se konsultuju sa njom.

Iz tog razloga, Milica plaća najmanje 60 posto skuplje sve kompozicije koje objavljuje. Na taj potez se odlučila zbog pređašnjih neprijatnih situacija, a ponajviše zbog skandala sa Anom Nikolić, kada je pevačica želela da se okoristi o Miličinu slavu i “hajp” za vreme albuma “Posesivna.”

AUTOR: Svet

FOTO: ATA images, N. Rosić