Svet

28 Avgusta, 2020 19:07

Milijardera zamenila PROGRAMEROM! Emina upoznala sinove sa NOVIM DEČKOM!

Nakon razvoda od popularnog turskog pevača Mustafe Snadala, Emina Jahović zabavljala se nekoliko meseci sa milijarderom Sadetinom Saranom, a kako je istakla veza je pukla jer je ona imala potrebu da bude sama i smatra da se sve izdešavalao jako brzo nakon njenog razvoda.

Predomislila se pa našla novog dečka!

Očigledno da je prošlo dovoljno vremena da se pevačica ponovo emotivno veže za nekog, pa sada uživa u ljubavi sa ne tako imućnim programerom Ronom Gurćajem.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Emina Jahovic (@yaemina) дана

Emina ne želi javno da priča o svom novom partneru, jer još je sve sveže. Turski mediji su ih uhvatili zajedno u jednom restoranu, ali ona ne želi da priča o Ronu. Deluje da je ozbiljno jer ga je upoznala sa sinovima Jamanom i Javuzem, čim se odlučila na taj korak znači da se opasno zaljubila i da planira nešto ozbiljno.

View this post on Instagram

♾#brotherhood

A post shared by Emina Jahovic (@yaemina) on

Još uvek se kriju od svih, često sede u jednom restoranu blizu njenog doma i deluju baš zaljubljeno. Ron dolazi kod nje kući, ne žive u istom gradu, al kako je krenulo uskoro će se preseliti kod nje. Za razliku od njenoh prethodnnih momaka, nije milioner, ali sasvim solidno zarađuje – kaže u razgovoru za SVET izvor blizak pevačici.

AUTOR: KATARINA BOGAVAC/SVET

FOTO: RAJKO RISTIC/SVET