miliju pozlilo
Svet

May 7, 2022 16:00

By

Prekinuto snimanje! Miliju pozlilo na Grandu, ima vrtoglavice i mučnine!

Iako su svi mislili da je neplaniranom operacijom u decembru Aleksandar Milić Mili rešio svoj problem sa želucem, naš izvor iz Granda otrkiva da on i dalje ima zdravstvenih problema.

Miliju pozlilo na Grandu

-Dešava se da mu pripadne muka, da se jave bolovi, pa čak i prekinemo snimanje da bi se oporavio. Sreća pa je on baš u formi, trenira, pun je mišića i sve to muški podnosi, ali da je sjajno – nije. Dešava se na snimanjima emisija da mu bude loše, da počne da drhti, da mu se jave vrtoglavice. Kažu da to može da bude i zbog operacije, ali i korone koju je preležao, a koja može da ostavi razne posledice. Redovno ide kod lekara, kontroliše se, ali očigledno da te neke stvari ne mogu brzo da se stabilizuju, i da je za sve potrebno neko vreme. Kad mu na snimanjima bude teško, napravi se malo duža pauza, a sve kolege imaju razumevanja, niko ne pravi problem. A i on je takav, ne voli da opterećuje druge svojim problemima. Saša je upućen u celu priču, kao i Snežana Đurišić, oni su mu tu za sve ako je potrebno. Njih troje su deo produkcije, pa zbog toga najviše vremena provode zajedno – ispričao je za Svet izvor.

Pročitajte:

Foto: Rajko Ristić

Inače, uveliko se spekuliše da li će se Saša Popović, sad kad mu istekne ugovor, povući sa mesta produkcijskog direktora, a njegovu ulogu preuzeti Mili. Neki su uvereni da je Saši dosta rada i da ga porodica pritiska da ode u penziju i konačno uživa, ali većina misli da Sale ne može bez posla i da će produžiti svoj angažman.

AUTOR: Ivan Gajić

FOTO: Rajko Ristić