Svet

21 Avgusta, 2021 17:00

Marija OČAJNA! Miljana će nas ubiti! Muž mi UMIRE zbog nje!

Miljana Kulić ne prestaje da pravi probleme svojoj porodici, pa nakon svih stresova koje im je priredila u „Zadruzi“, sad nastavlja još jačim tempom. Dok se Marija i Siniša bore sa kancerom, idu na terapije i uz sve to neguju unuka Željka, Miljana jurca okolo, juri muškarce, baca pare i luduje.

Miljana će nas ubiti!

Marija je pod velikim stresom, žao mi je žene, ne zna šta će sa sobom. Gleda kako se Miljana uništava, a ne može joj ništa. Verovala je da će se po izlasku iz rijalitija opametiti, okrenuti porodici i posvetiti detetu, međutim, njoj je samo Zola u glavi. Od momenta kada je napustila rijaliti, krenula je da ga juri, dane i noći je provodila u etno selu gde je on bio smešten, a potom spakovala kofere i za njim krenula u Derventu. Čak ni na rođendan sina Željka ne bi došla da je otac nije zvao i molio da se pojavi. Siniši je jako loše, Miljana ga je skroz uništila, čovek se raspada. Umesto da bude uz njega i pomogne mu da se oporavi, ona ga polako ubija svojim ponašanjem, pa i majka joj je rekla: ‘Umreće mi muž zbog tebe ako tako nastaviš, umesto za lečenje pare ćeš nam dati za grobnice’. Toliko o njenoj brizi za roditelje. Ume da priča kako će roditelje da vodi na lečenje u Tur sku, a i ne viđa ih. Ona samo juri Zolu sve dok je skoz ne ‘izmuze’ do poslednjeg dinara, već mu je dala preko 20.000 evra. On nju samo iskoršćava, a ona je zavisnik od muškaraca, uvek mora da ima nekog pored sebe. Miljana se rasipa, unajmila je čak i privatno obezbeđenje, ali i žene koje joj peru odeću i peglaju po potrebi. Dete skoro i da ne viđa, Marija je pitala da ode sa Željkom i njom na Zlatibor, ali ona je odbila, jer devojka, kao što vidite, ima preča posla. Marija jadna ne sme ni da misli šta bi bilo sa Željkom da se njima nešto desi. Mora žena da živi zbog tog deteta – kaže za SVET izvor blizak porodici Kulić.


Imam veliki problem sa Miljanom jer ništa ne radi kako treba. Stvar je u tome što sebe vodi u provaliju. Svako neka gleda svoj život i svoje brige. Koga briga za moj život. Ja ću, kao i do sada, kako umem. Moj život i stanje zavisi isključivo od Miljane jer mi je ona najbolnija tema, a već sam vam rekla da imam probleme sa njom, šire od toga ne bih, jer moram da ih rešim sama. Kada biste mogli da mi pomognete, verovatno bih vam rekla, ali s obzirom na to da je vrlo teško, jer je ona i sama vrlo komplikovana, sama rešavam uz stručnu pomoć – rekla je Marija za SVET kratko ne ulazeći u detalje svog problema.

AUTOR: KATARINA BOGAVAC/ SVET

FOTO: RAJKO RISTIĆ/SVET/ BOJAN VUKOVIĆ