Trudnoća Miljane Kulić
Svet

April 28, 2023 09:05

By

Miljana i Bebica usvajaju dete: Poznato je i kome će postati roditelji

Miljana i Bebica žele da usvoje dečaka

Otkad je Nenad Macanović Bebica izašao iz Zadruge, Miljana Kulić je više puta napuštala Belu kuću sve dok Velikom šefu nije prekipelo i dok je pre nekoliko dana nije diskvalifikovao zbog nepoštovanja pravila.

Pročitajte Marija besna kao ris, Siniša pao u očaj – Zbog Miljane ostaju bez kompletne imovine 

Miljana i Bebica

PRINTSCREEN/INSTAGRAM

No, očigledno da to Kulićevu nije mnogo potreslo. Kako je navela u lajvu na Instagramu, Miljana i Bebica su nikad bolje, a imaju u planu i da im se uskoro pridruži njen sin Željko.

– Srećna što sam izašla. Dobro je Željko, razgovaraću sa  mamom kad se steknu uslovi da ga uzmem da bude sa mnom i sa Nenadom. Velika je to procedura. Mogla sam da izdržim još dva meseca, ali nisam mogla da izdržim neke stvari. Izdala sam i sebe i vas – rekla je Miljana.

Pročitajte Najglasnija je kada je nemoral u pitanju a ona – Marija Kulić prevarila Sinišu sa mužem poznate zadrugarke 

Miljana i Bebica

Bojan Vuković

Podsećamo, starateljstvo nad Miljaninim sinom ima njena majka Marija, jer je, kako su lekari procenili, Miljana nepodobna da se brine o njemu. U koliko bi ona tražila da Željko bude ponovo s njom, to bi praktično značilo da bi Miljana i Bebica usvojili njenog rođenog sina. Međutim, niko ne veruje da će do toga oopšte doći, jer je Marija jednom prilikom izjavila da ukoliko ona umre starateljstvo nad Željkom neće dobiti ona. A ko bi u tom slučaju moga dobiti starateljstvo pročitajte OVDE.

AUTOR: SVET

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ, INSTAGRAM