Svet

July 16, 2021 21:00

By

Miljana ide na OPERACIJU! Hoće da se otarasi VIŠKA KOŽE!

Miljana Kulić za kratko vreme smršala je više od 25 kilograma, ali sada ima problem sa strijama i viškom kože. Iako svakodnevno radi vežbe i pliva, sve joj je jasnije da se na taj način neće zategnuti, pa razmišlja da uradi korekciju.

Miljana ide na operaciju!

Miljana je tek na pola puta, planira da skine još toliko. Želela je odmah po izlasku da zakaže intervenciju zatezanja kože i uklanjanja strija, pa je preko produkcije zamolila da joj porodica u najboljoj klinici zakaže taj zahvat. Ona se svaki put uništi kad ima partnera, čim je u potrazi za novim i preboli bivšeg, ona dovede telo do savršenstva – kaže izvor za Svet i dodaje:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели MILJANA KULIĆ OFFICIAL ️ (@miljana_kulic_)

Konačno je prestala da jede na nervnoj bazi, bolest majke i oca ju je jako uznemirila, ali kada je shvatila da su dobro, okrenula se sebi. Vidite i sami koliko je odlučna, u stanju je satima da pliva, pa čak i kad padne mrak, ona što zacrta mora da ostvari, takva je. Na dobrom je putu da vrati svoju figuru od pre porođaja, a estetska medicina je toliko napredovala, pa mnogi tretmani koji nisu komplikovani čuda čine. Miljana ima para, pa što da sebi ne ugodi – zaključio je izvor.

AUTOR: KATARINA BOGAVAC

FOTO: RAJKO RISTIĆ