Miljana Kulić
Svet

18 Januara, 2021 11:00

Miljana Kulić GRCALA U SUZAMA! Ovo ne može da OPROSTI SEBI!

Miljana Kulić je pred milionskim auditorijumom otvorila dušu i kroz suze ispričala šta je najviše muči u poslednje vreme.

Miljana grcala u suzama!

Naime, Miljana je otkrila da nije zadovoljna svojim ponašanjem u rijalitiju i kroz suze je priznala da se kaje zbog svega što je priredila svojoj porodici. 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели DARKO TANASIJEVIĆ (@darko.tanasijevic)

Zašto si oprezna večeras, imaš neku kočnicu – upitao je voditelj.

Takva ću ostati, dok me gledaoci ne izbace. Ja sam ovakva napolju, pa ću videti da li im se sviđa nova Miljana Kulić. Ja gledam svoje dvorište,drugi me više ne interesuju, sve ću poštovati, ali eto, to sam ja od sada – rekla je Miljana i dodala:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели MILJANA KULIĆ OFFICIAL ️ (@miljana_kulic_)

Povređuje me što sam povredila mamu, tatu, moje sestre svojim ponašanjem. Sve ih je sramota, i svesna sam toga. Imala sma s*ksualne odnose u izolaciji, rehabu, svuda. Znam da su ljute na mene, ja ne bih smela da izađem na ulicu. Ja nisam mislila na njih dok je sve to bilo. Kao da mi je mozak ispran, a napolju nikada ne bih dozvolila neke stvari. Mnogo se kajem. Sramota me same sebe bilo, kada sam čula Maju. Pravila sam se jaka za stolom, naveli su me i za bezdušnu osobu zbog kiretaže… Ne znam šta bih rekla… Kroz sve sam sama prošla – pričala je Miljana kroz suze i otkrila da je na vezu sa Zolom definitivno stavila tačku.

Zola, on mene nikada nije voleo, i ja sam to znala. Evo, da sam sada trudna, šta bi bilo? Sve ovo sa Anom? Ne znaš kako mi se kleo, šta je pričao… Poverovala sam mu, ja tako ne bih smela u životu. Teško mi je i što uju zove tata, žao mi je što moje dete neće imati tatu, što nemam pravu porodicu, da moje dete ima oca – istakla je Kulićeva.

 


Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

FOTO: RAJKO RISTIĆ