miljana kulić
Star

14 Septembra, 2021 16:05

Miljana Kulić ima plan? Ide u Parove da vrati dug Zadruzi?

Nakon objave Marije Kulić da Miljana ima novi nalog na Instagramu spekuliše se da Miljana Kulić ima plan da u parovima zaradi novac. Od šokantne diskvalifikacije iz „Zadruge 5”, zbog paljenja imanja i kršenja ugovora, Miljana Kulić se nije previše oglašavala u javnosti.

Miljana Kulić ima plan?

Ona je danas otvorila novi Instagram profil, gde se očekuje da će kači brojna dešavanja iz života i objasni šta je razlog njenog bahatog ponašanja.

Majka Marija Kulić podelila je na stori da je to Miljanin jedini pravi profil i pozvala sve da je zaprate, a ono što tamo možemo videti jeste da prati samo šest osoba. A među njima su i konkurenti Zadruge, rijaliti Parovi, piše Kurir.rs.

Podsetimo, Miljana Kulić  prvo se i pojavila u rijalitiju Maldivi, zatim i Parovima, gde je ostala u drugom stanju sa Ivanom Marinkovićem, bivšim mužem Goce Tržan. Međutim, pošto se sukobila s produkcijom u luksuznoj vili, Miljana je prebegla u Zadrugu.

Mnogi se pitaju pošto se sličan scenario već odigrao, pošto je očigledno zaratila sa produkcijom Zadruge, sada da se vrati u Zemun nije poznato

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ