svet

February 12, 2020 10:53

By

Miljana je počinila UBISTVO! Zbog toga će goreti u PAKLU! Isplivala TAJNA porodice Kulić!

Miljana Kulić napadnuta od strane demona!

Miljana Kulić stalno pravi scene i menja raspoloženja, što svi pripisuju njenoj psihičkoj labilnosti, dijagozi, hormonima, stresu jer je godinama pred kamerama, ali monah Gavrilo pristao je da ispriča pravu istinu. On kaže da mu je mnogo žao Miljane, čija je duša napaćena i dodaje da niko zapravo ne shvata u čemu je njen problem.

– Žao mi je te devojke, Miljanu su zaposele nečiste sile, ona ne može da se izbori sa demonima koji je opsedaju. To što ona radi više nije njena volja, oni je teraju da se tako ponaša. Njena duša strašno strada. Kad nečastivi malo popusti, ona se kaje, plače, žao joj je, a onda opet radi što ne želi, kao da ne upravlja svojim postupcima. Ovo su ozbiljne stvari u koje nažalost većina ljudi ne veruje. Najveće lukavstvo đavola je što je ubedio ljude da on zapravo ne postoji. Ali zlo postoji i deluje – objašnjava monah i dodaje da se ovo najčešće dešava ljudima koji ne idu na pričešće i ne čitaju molitve.

NOVI STAR! Šok detalji tajne veze Ane i Karića: OVDE SU IMALI SE*S! Zilha UNIŠTILA Eda na sudu! ŠOK:Rada i Milan ponovo zajedno! Šabanovo nasledstvo NESTALO!

– Ona hitno treba da izađe iz rijalitija i poseti neki manastir. Ta devojka je u jako lošem stanju, kako fizičkom tako i psihičkom, i ne može sama da se izbori sa tim. Nije ni svesna šta ju je snašlo. Kada se to ljudima desi, mnogi misle da imaju psihičke probleme, a zapravo je njima samo potrebna pomoć Duha svetoga jer samo on može da otera zle sile. Čovek u vlasti demona svašta može da uradi, svako zlo, da ubije drugog, sebe, a da nije ni svestan šta radi. Njoj se narod smeje, zabavna im je, a ne znaju koliko ona pati i koliko je to strašno. Nisu izmišljene priče o isterivanju đavola, to postoji i to se radi.

Lepa Brena prošla kroz PAKAO! Danima je tragala za sinom, a onda se AGONIJA završila!

Nadežda Biljić hitno hospitalizovana! Lekari spasavali bebu!

Miljana Kulić je otišla na kiretažu, kao što je savetovala majka Marija Kulić i na svakih pet minuta je menjala raspoloženja, čas plače, pa napada majku, pa joj se izvinjava, mrzi Zolu, pa ga voli, smeje se pa urla. Ne zna ni šta priča, a ni šta radi.

– Abortus je smrtni greh. To je gore nego ubistvo. Nipošto nije trebalo to da radi, dete je Božji blagoslov i, uzela je taj greh na svoju dušu, i time je dala još veću moć demonima jer se pred takvim grehom Sveti duh povlači. Ja još jednom kažem, toj devojci je potrebna pomoć, a ona je nagovorena na ubistvo. U situaciji u kakvoj je ona, ne razmišlja se uvek svojom glavom. Ona je jedna napaćena duša, njeno stanje posledica je grehova koji su pali na nju, možda su to gresi njene majke, možda i oca – dodaje otac Gavrilo za Top Gossip.

AUTOR: Svet

FOTO: Svet