Scandal

16 Jula, 2020 10:02

Miljana Kulić pred MILIONIMA isprozivala Lunu i Anabelu! NAJGORE ste majka i ćerka!

Miljana Kulić uključila se uživo u emisiju u kojoj su gostovale Luna Đogani i Anabela Atijas pa je oplela po majki i ćerki.

BEZ DLAKE NA JEZIKU!

„Anabeli zameram neke sitnice, što se izvinila Slobi Radanoviću, što da mu se izvini kad je maltretirao njenu ćerku. Anabela je to smislila, ona je glumica, što nije ušla kad se smuvala sa Slobom, koji je oženjen. A sada je ušla da se bori za neku pravdu, protiv slobodnog momka. Ja nisam dobra sa Markom, ali je milion puta bolji od Slobe, slobodan je momak. Kako joj tad nije palo na pamet? Gospođa Atijas, Bukva, što se tad nije uputila u „Zadrugu“ da razdvoji tu vezu i da joj ne da da bude sa Slobom, da ne bude ljubavnica, pričala je Miljana.

„Jesi li ti istukla svoju mamu pre neki dan?“, pitala je Anabela.

“ Anabela je trebalo da se izvini Kiji, a ne Slobi, kad je ostavio i povredio njenu ćerku. Ona je mislila da će tako više publike da sakupi i da pobedi. Bila je razočarana četvrtim mestom. Na osnovu čega da pobedi, što izigrava žrtvu. Lunu treba da bude sramota. Između moje majke i mene ne postoji muškarac. Ja sam se sa majkom svađala, ali kad joj je teško bila sam tu. Posle Aleksandre i Ljube ovo su najgore majka i ćerka“, istakla je Kulićeva, pa dodala:

„Ljubomorna sam što ste ti i Luna bile ljubavnice. Pucam od ljubomore. I ja sam čula da si ostavila ljubavniku, švaleru da čuva tvoje maloletne ćerke. A taj ljubavnik može i da siluje ćerke, ima mnogo takvih situacija. Gledala sam paparaco kako gleda Ninu u zadnjicu. Tako je Ljuba ostavila Aleksandru Čabarkapi, pa joj je napravio dete. Podržala si ljubav Lune i Slobe i nisi se pitala kako je Kiji, e sad ti se to vraća, ćerka te ne j*be dva posto zbog Marka. Ne čujem vas od te svrake. Marko je glumac, ja njega najbolje poznajem, boli njega ona stvar, hoće malo da se vrti priča, eto njega u četvrtoj sezoni kao slobodnog. Bio bi on sa Jelenom da nije ušla Luna, jer on Jelenu gleda kao damu, a Luna njega moli. Kad vidim ko su pobednici, ja sam dostojanstveno izašla. Sramota me je da se držim za ruku sa Ivom, Markom i sa Anabelom. Za mene je pobednik Mensur, iskren dečko, shvatiće u koga se zaljubio, nije mogao protiv svojih emocija, on je za sve njih izmislio rijaliti.“, pričala je Miljana.

„Mi smo gledali šta je radila i sa Zolom i sa svojom majkom, a onda ona mene komentariše, ne mogu da verujem šta sam doživela. Pomisliću da sam normalna jer me komentariše Miljana Kulić“, rekla je Luna.

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: Scandal

FOTO: Ivan Vučićević