Star

February 26, 2022 13:00

By

Miljana proganja Zolinu majku i preti joj! „Noćima mi ne da mira, plašim se šta će uraditi mom sinu!“

Od kada je Zolina majka javno rekla da je Miljana navodno ugrožava, a Barbara Bobak obelodanila da Miksi navodno zove Darka Lazića polugola, Kulićeva se primirila, međutim, svi koji je znaju, ubeđeni su da je ovo zatišje pred buru.

Zolina majka u strahu šta bi Miljana mogla sledeće da uradi? 

miljana

Foto: Bojan Vuković

– Nedavno je Barbara Bobak otkrila da Miljana polugola zove Darka Lazića preko video-poziva i da svašta priča i doziva ga. Onda je Zolina majka Bosa navodno obelodanila da joj Miljana šalje poruke i preti joj, i da će morati da je prijavi policiji. Kada je sve isplivalo šta radi, Miljana se posvađala sa majkom Marijom i odlučila je da se skrasi malo u njihovoj porodičnoj kući u Nišu. Koliko znam za sada nigde ne izlazi, zbog Marije i Siniše, ali znajući je smišlja nove paklene planove kome će sledećem da zagorčava život. Ona je takva malo se primiri kada joj neko zapreti policijom, ali ubrzo nastavlja po svome – objašnjava izvor iz Niša, dok Zolina majka otkriva:

PROČITAJTE: Miljana i Zola imaju TAJNI PLAN! Raskid je samo REKLAMA?

Miljana Kulic

Bojan Vuković

– Totalno je pomahnitala, neda mi mira, po celu noć me zove i šalje poruke. Blokiram je svaki put, ali ne vredi, non-stop kupuje nove kartice i uporno zove i preti, naziva me ku**om i proklinje mi sina. Ja ne znam više dokle ovako. Primorana sam da je prijavim policiji. Ovo što ona meni radi ne bi niko izdržao. Da se stvarno udala kao što je pričala, ne bi mene zvala. Nego je to sve farsa i laž. Želi samo da napakosti mom sinu koji je stvarno prihvatio i voleo je, ali ne može ni on više da izdrži te njene hirove i menjanje raspoloženja. Plašim se da nas tek čeka pakao kada Zola izađe – bila je iskrena Zolina majka Bosa koje već godina unazad proživljava pakao…

PROČITAJTE: Miljana i Zola napravili HAOS u Nišu! PROKOCKAO sve PARE, ona ga IZBACILA na ulicu!

zola

Bojan Vuković

PROČITAJTE: Svadba otkazana! Darko i Barbara OSTALI BEZ PARA!

AUTOR: STAR

FOTO: Bojan Vuković