Miljana Kulić se vratila kockanju
Svet

May 3, 2023 17:09

By

Miljana u dugovima do guše: Ponovo se odala porocima, a evo od koga i dalje pozajmljuje novac VIDEO

Miljana Kulić se vratila kockanju, kamera sve zabeležila

Miljana Kuliće je nedavno dikvalifikovana iz Zadruge zbog nepoštovanja pravila, što znači da je produkciji dužna 100.000 evra zbog kršenja ugovora.

Pročitajte Novi skandal Kulića trese Niš – Miljana prebila Bebicu, Siniši pozlilo dok ih je razdvajao 

Miljana Kulić se vratila kockanju

Youtube printscreen

Poznato je da se Kulićka, dok je bila u vezi sa Zolom, kockala, zbog čega je ostala bez novca koji je zaradila u rijalitiju. Kako je ovaj put u Zadruzi izgubila sav honorar, Miljana Kulić se vratila kockanju, no pošto nema novca, počela je da pozajmljuje.

Pročitajte Miljana i Bebica usvajaju dete – Poznato je i kome će postati roditelji 

Miljana Kulić se vratila kockanju

Nju je ekipa emisije “Paparaco lova” uhvatila ispred kockarnice. Ona je najpre pozajmila pare od svog dečka Nenada Macanovića Bebice, a kasnije je sa tim novcem otišla u kockarnicu.
Inače, Bora Santana, bivši rijaliti učesnik, jednom prilikom je otkrio i da Miljana Kulić voli da se kocka, te da je jednom prilikom za noć izgubila 3.000 evra.

Pročitajte Miljana Bebicinoj porodici život pretvorila u pakao – Nenadova sestra otkrila sve o njihovoj vezi, njegovoj ženi i deci, porodičnom bogatstvu 

Ona nije normalna! Devojka je ozbiljan kockar, Zola s tim nema veze! Nedavno je bila u kockarnici u kojoj radi moj drug, znam iz prve ruke… Jedva su je izbacili napolje, izgubila je oko 3.000 evra, pa je poludela, tražila je da joj vrate pare! Ma, strašno!

IZVOR: KURIR, PAPARAZZO LOV

FOTO: PAPARAZZO LOV