Miljana Kulić
Svet

3 Januara, 2021 12:00

Miljana Kulić, skandal majstor rijalitija! TOP 10 VIDEO BISERA!

Miljana Kulić je definitivno postala sinonim za rijaliti. Od devojke koja je široj javnosti postala poznata kao progonitelj pevača postala je neizostavni deo svake sezone Zadruge. Sviđala se ona nekome ili ne, ona ima sva obeležja zvezde. Jedni je obožavaju, drugi je mrze, a treći bi da je strpaju u neku od ustanova.

Miljana Kulić, skandal majstor rijalitija

Nanizala je toliko skandala, koliko desetak prosečnih zvezda ne uspeju za života. Veza sa Ivanom Marinkovićem joj je donela titulu prve trudnice u rijalitiju. Nakon što je rodila nije joj puno trebalo da se ponovo vrati pred kamere. Usledile su brojne svađe koje su neretko završavale tučom, pa i diskvalifikacijom. Svaki put se vraćala još jača i još spremnija za obračune sa Zadrugarima. Novo poglavlje u životu, kada je stupila u vezu sa Lazarom Čolićem Zolom, nije joj doneo mir u životu. Naprotiv. Kao da se tek tada Miljana raspustila. Priče o skandaloznom paru su se raspredale i kada nisu bili u rijalitiju, da bi nedavno i raskinuli nakon tri kiretaže koje je Miljana imala. Trenutno u Zadruzi opseda svoju „večnu ljubav“, Mišela Gvozdenovića, ali pitanje je dana kada će se Miljana i Zola pomiriti. A onda, opet haos!
Izdvojiti sve bisere Miljane Kulić na jednom mestu je fizički nemoguće, ali za početak pogledajte njen profil…

Kada je Zadrugovizija u pitanju, ne pamti se nijedan pobednik i nijedan drugi takmičar nije uspeo da zaseni Miljanu Kulić. Spoj tog glasa i tog plesa se još dugo dugo neće pojaviti na našoj javnoj sceni! Što bi Miljana rekla – Šou program!

Miljana Kulić nije prezala ni od toga da se pobije sa obezbeđenjem.

Miljana Kulić kad zakotrrrrrrlja!

Njeno karakteristično R uglavnom dovodi Zadrugare do suza. Evo kako zvuči Se*si biznismen u Miljaninom izvođenju

Da Miljana Kulić ima svoje trenutke iskrenosti ne može niko da porekne. Ovde možete čuti Miljanu u razgovoru sa ogledalom!

Dokaz više da je Miljana zvezda je i količina parodija kao što je i ova.

Miljana Kulić ne bi bila to što jeste bez Marije Kulić

I pored toga što ima dete sa Ivanom Marinkovićem, ljubav sa Zolom je obeležila zadnje dve godine. Red svađe, red akcije pod jorganom i tako naizmenično. Ova svađa se završila pokušajem bega iz Zadruge. Naravno, neuspešnim.

Bilo koja priča o Miljani bi bila nepotpuna bez Marije Kulić. Kako to zvuči kada Marija krene da kritikuje pačavru, poslušajte ovde.

Miljana i Mišel! Never ending story!

Još jedna od fenomenalnih montaža u kojoj Miljana Kulić „nastupa“ pred žirijem Zvezdi Granda.

I za kraj scena u kojoj Miljana završava na krevetu sa svojom večitom ljubavi Mišelom Gvozdenovićem.

 

AUTOR: SVET

FOTO: RAJKO RISTIC/SVET i YOU TUBE