Miljana i Zola
Scandal

16 Februar, 2022 09:00

KULIĆKA PROGANJA ZOLINU MAJKU! Miljana joj pravi pakao od života!?

Majka Lazara Čolića Zole, Bosa Čolić kaže da noćima ne može da spava zbog uznemiravanja koje trpi od bivše devojke svog sina Miljane Kulić.

miljana tuži zolu

BOJAN VUKOVIĆ

Kako tvrdi, uvrede, pretnje i agonija nemaju kraja, a kad blokira brojeve s kojih poruke i pozivi dolaze, Miljana navodno kupi neke nove i pakao od života se nastavlja.

Miljana ulazi u martu u „Zadrugu“?!

Miljana me po cele noći zove, šalje poruke, preti da će Lazar izaći s nula dinara. Piše mi da sam kurva, nema šta ne kaže! Nešto sam uspela da uslikam, a posle sve poruke obriše jer se boji da ću sve javno ispričati! Svašta je govorila, ne možete da zamislite kakav je to sadržaj bio, koliko pogrdan – da će da upropasti Lazara, da ona ulazi u martu u „Zadrugu“ i da će napraviti haos, sve to uz psovke – tvrdi Bosa.

Zolina majka ističe da ona na Miljanine provokacije ne naseda i da namerava da se za pomoć obrati policiji.

Prolitajte: MORBIDNO! Miljana Kulić sahranila Zolu! (VIDEO)

– Uopšte više ne reagujem na nju niti se bojim, njoj je najgore što joj ne odgovaram i ne nasedam na te provokacije. Ali, hej, usred noći mi piše, ne znam ni gde sam ni šta sam kad se tako trgnem iz sna, uplašim se svaki put da se nešto nije desilo. To je niz  poruka, grozno je sve. Kad na te poruke ne odgovorim i kad na kraju ne zna šta će, ona me zove negde pred zoru. Uopšte nema nameru da odustane. Prijaviću je u policiji, ne mogu više ovo da podnesem.

RAJKO RISTIĆ

KULIĆKA PROGANJA ZOLINU MAJKU!

Kako tvrdi, uvrede, pretnje i agonija nemaju kraja, a kad blokira brojeve s kojih poruke i pozivi dolaze, Miljana kupi neke nove i tako sve ide ukrug.

Lazareva majka ističe da Kulićki pomaže izvesni Nenad koga predstavlja kao dečka, a zapravo ga plaća.

„Luđa je nego što je bila!“

– Sad tog nekog Nenada plaća da joj bude momak, u crkvi se mogu zakleti da oni nisu zaista u vezi. Udruže se i stravično me vređaju i maltretiraju! Sa Instagram profila mi šalju uvredljive poruke. Miljana mi konstantno šalje nulu, kao znak da će Lazar iz rijalitija izaći bez dinara. Luđa je nego što je bila, roditelji joj ništa ne mogu. Niti kući ide niti dete viđa! Pustila me je na miru jedno vreme, ali sad, kad je Lazar s Nevenom, sve je ponovo počelo. Miljana pati za mojim sinom, misli da mu je neophodna, a kad je uvidela da je istina drugačija, počela je da pravi haos! Crče i što je ne vraćaju u „Zadrugu“, crče što je Lazar unutra bez nje – ispričala je Bosa za „Telegraf“ i objasnila da joj je krivo što Zolu nije na vreme odvojila od Kulićeve.

Miljana i Zola

PRINTSCREEN/YOUTUBE

Miljana joj pravi pakao od života!?

Bosa je u više navrata istakla da Miljana Kulić nije sposobna da vodi računa o svom detetu, i da joj je to svesno stavila do znanja Miljanina majka.

– Roditelj ako kaže nešto protiv veze, uvek ispadne kriv, trudila sam se da se držim po strani i da se uopšte ne petljam. Kajem se što na početku njihovog odnosa nisam govorila neke stvari. Marija Kulić mi je jasno stavila do znanja da nije za tu vezu, u smislu da Miljana nije sposobna da vodi računa o sebi, popije sama tabletu, nahrani dete ili bilo šta uradi bez nečije pomoći. Zato ona nikad ne bi dala da Miljana odvede dete gde god, da sama vodi računa o njemu. Žena mi je to rekla misleći da ću uticati na Lazara, objasniti da ona nije žena za porodicu i da ću mu je ogaditi… Nisam htela, nemam ja tu šta… Ali evo sad šta se dogodilo – očajna je Lazareva majka, dok tvrdi da je njen naslednik zaista bio zaljubljen, te nema mesta insinuacijama o interesu:

PRINTSCREEN/YOUTUBE

Lazar jeste zavoleo Miljanu, može da priča ko šta hoće! Nema tu pojma od interesa ni bilo čega. Miljana nema para, stalno pozajmljuje, a Marija posle mora da vraća. Ona jednostavno nije sva svoja, vodili su je i u bolnicu, tad bude dobro, ali kad izađe, ona isto sve radi. Ne pije tablete, pije alkohol uz lekove, neće da sluša, napravi čitav haos od života i ne može joj niko ništa.

Pročitajte: ŠOKANTNO! Bivša kuvarica Dragane Mirković otkrila istinu o pevačici! Evo kakva je zaista!

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: SCANDAL!

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ/RAJKO RISTIĆ/PRINTSCREEN/YOUTUBE