Zola neće postati otac
Svet

September 19, 2022 18:15

By

Željko konačno dobija oca, Miljana zaprošena: Bebica ostao zatečen odgovorom koji je dala njemu, sve se promenilo u trenu

Miljana Kulić zaprošena u lajvu

Miljana Kulić družila se sa pratiocima na Instagramu uživo u uključenju, a društvo joj je pravio dečko Nenad Macanović Bebica.

Pročitajte: Više ne liči na sebe – Ovako posle operacije i borbe za život izgleda Miljana Kulić (foto)

Miljana Kulić izašla iz bolnice

Foto: Rajko Ristić

Kulićeva je malo po uključivanju lajva dobila pitanje: “Miljana, udaj se za mene”, što nekadašnjoj učesnici “Zadruge” nije bilo zanimljivo, pa je ponudu pročitala, ali je nije prokomentarisala.

– Sve si lepša i lepša! Bebica će dobiti nogu u gu***u jer je varalica – pročitala je jednu poruku Miljana.

“Je l’ čuješ, bebice?”, obratila mu se ona. “Vidim…”, prokomentarisao je on.

Pročitajte: Istina porodice Kulić nakon drame – Miljana obmanjuje javnost, nastavila po starom, šta je ovo sad

Miljana Kulić izašla iz bolnice

Foto: Rajko Ristić

Miljana je u lajvu pričala i o povratku u “Zadrugu” i trenutnom zdravstvenom stanju, koje nije najbolje.

Podsećanja radi, Miljana Kulić je napokon posle višenedeljne borbe za život, napustila Klinički centar. Smršala je 22 kilograma, a pre nego što je otišla na operaciju želuca i posle svih zdravstvenih komplikacija, Kulićeva je imala više od 100 kilograma.

Pročitajte: Već ima novi posao – Miljana otkrila čime će se baviti

Objava Saške Karan

Foto: Ata Images

Rijaliti zvezda Miljana Kulić je rekla da će njen dečko Nenad Macanović Bebica u papirima biti zaveden kao otac njenog sina Željka, a otkrila je i da jedva čeka da uđe u “Zadrugu 6” i stavi tačku na sve spekulacije o njoj i njenoj porodici. Miljana je odlučila da se putem Instagrama obrati fanovima koji su preko mesec i po dana pratili vesti o njenoj borbi za život i nadali se brzom oporavku. Bivša zadrugarka je odgovarala na pitanja koja su joj pratioci postavljali i tom prilikom otkrila da će njen sin Željko konačno dobiti oca – Nenada Macanovića Bebicu.

Upisaću Nenadovo ime na papirima gde bi trebalo da stoji ime Željkovog oca, zato što ga on 100 puta više voli – sopštila je Kulićka i osvrnula se na težak period iza nje:

Znam da vam je bilo žao, a ja sam tek sada svesna da sam mogla da umrem… Imam noćne more zbog toga sada, ali sve je prošlo dobro na kraju. Smršala sam 22 kilograma i na specijalnom sam režimu ishrane, još uvek – rekla je Miljana, a onda dala reč Bebici koji je otkrio koji mu je trenutak bio najteži:

Pročitajte: Jezivo – Miljana Kulić u delirijumu, izgovara najjezivije kletve i psovke i upućuje ih ovoj ženi

Foto: ATA images

– Stalno smo bili u bolnici, svima nam je bilo teško. Ali najgore je bilo kada smo pogledali u njen krevet koji je u jednom momentu bio prazan! Presekli smo se, mislili smo da se desilo najgore, a onda su nam rekli da samo žele da joj promene krevet i da je sa njom sve u redu – rekao je Nenad.

Kulićeva je odgovorila i na pitanje kada ulazi u “Zadrugu 6”:

– Ne znam kada tačno ulazim, ali sigurno ulazim i jedva čekam da uđem. Želim da stavim tačku na sve spekulacije o meni. Samo bih da dodam da mislim da su bolesni oni ljudi koji su pričali da su moja majka i Bebica u vezi, to su bolesnici. Idem sada da jedem banana split – završila je Miljana svoje lajv obraćanje fanovima.

AUTOR: SVET

IZVOR: Pink.rs

FOTO: Rajko Ristić