Star

30 Januara, 2022 16:00

Miljana proganja Gocu Tržan! Danima je zove! Želi da im se deca upoznaju!

Miljana Kulić ne prestaje da šokira javnost! Kako saznajemo, nakon što je sahranila živog Zolu, rešila je da kako zna i ume stupi u kontakt sa Gocom Tržan jer smatra da je krajnje vreme da se Ivanova ćerka Lena koju ima s Tržankom upozna sa malim Željkom koji joj je, istina, brat po ocu! Kako smo saznali, Miksi danima pokušava da dobije Gocu kako bi je ubedila da što pre ugovore viđanje sa decom.

PROČITAJTE: NEKA JE NEKO ZAUSTAVI! Miljana ponovo išla na abortus? Evo šta kriju Kulići!

Miljana proganja Gocu Tržan! Danima je zove! Želi da im se deca upoznaju!

Miljana je obećala da će se potruditi da konačno upozna brata i sestru. Mislila je na Gocinu ćerku Lenu i svog sina Željka. Ona danima pokušava da dobije Gocu na telefon, čak joj je pisala i na Instagram ne bi li je nagovorila da se sastanu i upoznaju decu. Goca za to naravno neće ni da čuje, ali je Miljana uporna. Ona sa Ivanom nema nikakav kontakt, a i zna da on sa ćerkom ne komunicira već duže vreme, pa zato želi preko Goce da upozna Željka sa sestrom po ocu. Ne znam što je navalila, ali baš se nameračila – priča nam izvor blizak Miljani i dodaje:
Ona je pokušala kada je izašla iz rijalitija da sredi odnos i sa Ivanom, pa je on došao u Niš da vidi sina, ali su se posvađali posle pola sata. Još tada je imala ideju da njega ubedi da se on potrudi da obnovi kontakt s Lenom, pa onda da upozna i Željka sa njom. Mislim, realno, bilo bi lepo da se deca znaju, nisu oni ništa krivi, ali… – završava naš izvor.


Podsetimo, Miljana je prošle nedelje šokirala javnost kad je objavila video na svom Jutjub kanalu koji je snimila na groblju u Doboju! Tom prilikom, simbolično je sahranila Zolu, koji je živ i zdrav u rijalitiju! Čak je išla toliko daleko, pa je i njegovoj majci izjavila saučešće, zbog čega su je mnogi osudili. Ko zna, možda želi Gocu u svom novom vlogu ne bi li dobila i njene pratioce jer sada planira da zarađuje preko Jutjuba!

PROČITAJTE: Bosanski reper Vuyo otkriva: „Dalila je tražila da vršim malu nuždu po njoj!“

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: STAR

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ