Miljana Kulić se vratila kockanju
NIJE ŽALILA NOVAC

June 22, 2022 14:47

By

Miljana je spremna na sve: Platila opasne momke da posle Zadruge prebiju Zolu?

Miljana sprema osvetu za Zolu

Diskvalifikovana učesnica “Zadruge 5” Miljana Kulić spremila je sačekušu bivšem dečku Lazaru Čoliću Zoli, a kako Rijaliti saznaje, navodno je platila 3.500 evra da bi di-džeja šest momaka našlo posle velikog finala.

Miljana sprema osvetu: Platila opasne momke da prebiju Zolu

Miljana je u naletu besa ispričala dečku Nenadu Macanoviću Bebici i roditeljima Mariji i Siniši Kulić šta je isplanirala, ali oni nisu uspeli da je spreče u nameri da povredi bivšeg, s obzirom na to da je novac nepoznatim muškarcima dala na ruke pre nekoliko dana.

Miljana sprema osvetu

Rajko Ristić

– Miljana je rekla dečku Bebici da nikada nikome ne ostaje dužna. Objasnila mu je da će Zola da zapamti dan kada je upoznao, da se još nije oporavila od svega što joj je radio u rijalitiju i da čak i na operaciju želuca nije mogla odmah zbog pada imuniteta usled stresa. Rekla je: “Zola dobija uskoro šta treba. Platila sam momcima da ga prebiju. To sam davno obećala, nisam ispunila, ali sad će da se desi šta treba da se desi. Kad je Bebica rekao da treba da odustane, objasnila je da je to maltene već učinjeno, da je dala novac i da su ti momci već smislili kako i kada je najbolje da deluju – piše Rijaliti.

Pročitajte: Jezivo – Miljana Kulić u delirijumu, izgovara najjezivije kletve i psovke i upućuje ih ovoj ženi

Miljana sprema osvetu

Printscreen Zadruga

– Niko nije mogao da utiče na Miljanu da promeni odluku. Mnogo je ljuta, po ceo dan gleda rijaliti i priča Bebici da se nervira zbog Zole. Njemu je neprijatno jer stalno priča o bivšem, ali on ide linijom manjeg otpora. Izbegava da joj bilo šta kaže jer odmah izbija svađa.

Miljanina majka Marija je objasnila da ne može da utiče na sve ćerkine odluke.

Pročitajte: Haos u Turskoj – Miljana divljala u bolnici „Vodite me kući, neću da umrem ovde”

Miljana sprema osvetu

Rajko Ristić

– Rekla sam sebi da više neću da se nerviram i da mi ne pada na pamet da rušim zdravlje zbog Miljane. Pokušala sam da utičem na nju koliko mogu, ali dok sama ne udari glavom o zid, ništa ne nauči. Neka radi kako misli da treba, neka greši, ja sam digla ruke. Upropastila sam zdravlje zbog sekiracije i svaki stres ne utiče na mene dobro. O Zoli mi ne pada na pamet da pričam. Miljana mi ne da da bilo šta komentarišem, pa imajte razumevanja i za ovo. Ne znam da li je ikome dala pare, ona mi je rekla da će to da uradi, ali nekad samo priča uprazno. Ne mora da znači da će stvarno tako nešto da uradi. Svi vi dobro znate Miljanu. Ako se nešto desi, ona će svakako da snosi posledice, ali Zola sad ne treba da je interesuje, ima ona svojih briga – poručila Marija.

 

IZVOR: Rijaliti/Kurir

FOTO: RAJKO RISTIĆ, PRINTSCREEN